Σπαλιάρας - Αναδιώτης: "Καυτά" αγόρια στην παραλία! (Φωτογραφίες)

Γιάννης Σπαλιάρας- Νίκος Αναδιώτης. Δύο σέξι άντρες που ξεκίνησαν από το modeling και πέρασαν στο χώρο της υποκριτικής με επιτυχία. Οι δυο τους φωτογραφίζονται με μαγιό για λογαριασμό του περιοδικού HELLO! και μιλούν για τα όνειρά τους, τα απωθημένα τους αλλά και τις ανασφάλειες τους.

Γιάννης Σπαλιάρας: «Όλη αυτή η κρίση στην τηλεόραση και στο σινεμά δεν λειτούργησε καθόλου βοηθητικά στο να ζήσω το όνειρό μου ως ηθοποιός.(...) Τον τελευταίο καιρό ζω πραγματικά σαν τσιγγάνος. Εδώ και έναν περίπου μήνα βρίσκομαι με μια βαλίτσα στο χέρι καθώς ταξιδεύω για τη δουλειά μου».

Νίκος Αναδιώτης: «Θα έλεγα ότι διανύω μια καλή περίοδο της ζωής μου. Μπορεί να μην υπάρχουν λεφτά, υπάρχουν όμως φίλοι και περνάμε ωραία. Κάνω διακοπές στα σπίτια τους, έρχονται στο σπίτι μου στο Αίγιο και έτσι περνάει το καλοκαίρι»

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν μπορώ να μπω σε καλούπια. Δεν είμαι σε φάση να δεχτώ περιορισμούς από καμιά γυναίκα ούτε να προβαίνω σε περισσότερες εξηγήσεις από αυτές που είμαι διατεθειμένος να δώσω.»

Νίκος Αναδιώτης: «Εννοείται ότι μετά τον γάμο γεννιέται και η επιθυμία για τον ερχομό ενός παιδιού και δεν σας κρύβω ότι ονειρεύομαι αυτή τη στιγμή. Όμως ξέρω ότι δεν εξαρτάται μόνο από εμένα και τη γυναίκα μου, αλλά θα συμβεί όποτε το θελήσει ο Θεός.»

Share |