Σωτήρης Καλυβάτσης: Νέα... επίθεση στο "Ράδιο Αρβύλα"!

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μιλάει στο περιοδικό "ΕΓΩ!" για την οικονομική κατάσταση, τους πολιτικούς, τον Αντώνη Κανάκη, τη σύντροφό του Αντιγόνη Ψυχράμη αλλά και το γάμο. «Παραδοθήκαμε στο τίποτα, στα ψώνια και στο τέλος γίναμε και εμείς.(...) Ποτέ δεν ήμουν του φαίνεσαι, αλλά καλώς ή κακώς, είμαι κι εγώ μέρος του συστήματος. Έχω κι εγώ το σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη, το οποίο πήρα με δάνειο. Στην Αθήνα, μένω στο σκάφος μου. Είναι ένα απλό ιστιοφόρο, για το οποίο πληρώνω ενοίκιο...» εξομολογείται ο Σωτήρης Καλυβάτσης ο οποίος δηλώνει ότι «δυστυχώς αρκετοί καλλιτέχνες θυσιάζονται στο βωμό του γαρίφαλου...από τα νεκροταφεία!».

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μιλάει για το «Ράδιο Αρβύλα» και για τη σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη. «Δεν με εκφράζει ιδιαίτερα αυτό το concept» λέει ενώ για το εάν μιλάει με τον Αντώνη Κανάκι; «Κάνουμε διαφορετικά πράγματα, ζούμε σε διαφορετικές πόλεις. Ο καθένας τραβάει το δρόμο του και όλα καλά».

Όσο για το γάμο και το παιδί, ο Σωτήρης Καλυβάτσης είναι ξεκάθαρος. «Έχουμε ακόμα καιρό για αυτά, το γάμο δηλαδή. Και η Αντιγόνη είναι ακόμα μικρή και εγώ είμαι ακόμα έφηβος! (...) Ντρέπομαι να κάνω ένα παιδί και να του πω: κοίταξε, εμείς αυτό φτιάξαμε. Οπότε καλύτερα ας μη συνεχιστεί το DNA μου!»

Share |