Το σοκ της Χριστίνας Πολίτη!

Η Χριστίνα Πολίτη υπέστη μεγάλο σοκ μόλις ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το γεγονός από γείτονά της στην περιοχή. Οι πρώτες πληροφορίες που διέρευσαν μιλούσαν για μεγάλη κλοπή στο σπίτι της γνωστής κοσμικογράφου...

Η διάρρηξη έλαβε χωρα στο εξοχικό της, στη γραφική Μακρυνίτσα. Ευτυχώς, όμως, οι δράστες δυσκολεύτηκαν πολύ να βρουν αντικείμενα μεγάλης αξίας. «Το μόνο που κατάφεραν να κλέψουν ήταν ένα κινητό και άλλα μικροαντικείμενα. Λόγω των πολλών κλοπών που συμβαίνουν τελευταία στην περιοχή, οι περισσότεροι ένοικοι των σπιτιών, δεν κρατούν αντικείμενα  μεγάλης αξίας. Το ίδιο είχε κάνει και η Χριστίνα...», λέει στην Espresso άτομο από το περιβάλλον της κοσμικογράφου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας στο σπίτι τον τελευταίο καιρό είχαν τοποθετηθεί κάμερες ασφαλείας, οι οποίες κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών και το υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας.

«Με αυτό που συνέβη στο σπίτι της Χριστίνας ξεχείλισε το ποτήρι... Στην περιοχή γίνονται πάρα πολλές ληστείες από σπείρες αλλοδαπών. Διαρκώς ανοίγουν σπίτια, μαγαζιά, ακόμα και περίπτερα. Δεν πάει άλλο! Τώρα όλοι βάζουμε στα σπίτια μας συναγερμούς, κάμερες και ότι άλλο πορούμε να κάνουμε για την ασφάλειά μας. Η αλήθεια είναι πως έχουμε τρομοκρατηθεί και αν δεν μας βοηθήσουν οι αρμόδιοι, θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας...», λένε εξαγριωμένοι κάτοικοι της περιοχής.

Η Χριστίνα είναι δεμένη με την πανέμορφη και γραφική Μακρυνίτσα και την επισκέπτεται πολύ συχνά. Μάλιστα πρόσφατα η παρουσίασε τα βραβεία του Θεσσαλικού περιοδικού Wish μαζί με τον Σωτήρη Πολύζο, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την αγάπη της για την περιοχή. Επίσης μέσα από το blog της συνεχώς διαφημίζει την περιοχή, η οποία φημίζεται για το καλό φαγητό αλλά και για τους φιλόξενους κατοίκους της.

Share |