Σοκ στη showbiz! Πυροβολήθηκε η αδελφή της Όλγας Φαρμάκη! Το παρασκήνιο...

Ένα απίστευτο ατύχημα έχει προκαλέσει σοκ στον χώρο της showbiz! Την πιο μεγάλη μάχη στη ζωή της δίνει η αδελφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ. Η πανέμορφη ηθοποιός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΝΙΜΙΤΣ, έπειτα από ένα ατύχημα που σημειώθηκε στο σπίτι τους, στο Παλαιό Φάληρο και έχει συγκλονίσει όλη τη showbiz. Η Γωγώ πυροβολήθηκε κατά λάθος από το όπλο του επιχειρηματία και συντρόφου της Όλγας Αλέξανδρου Αγγλούπα, ο οποίος συντρετιμμένος πήγε στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, τα δύο κορίτσια είχαν επιστρέψει από τα γυρίσματα του νέου βίντεοκλιπ της Όλγας για το τραγούδι της "Ως τα μεσάνυχτα" και κάθισαν στο σπίτι μαζί με τον επιχειρηματία. Τα ξημερώματα ο Αλέξανδρος Αγγλούπας πήγε να βγάλει το όπλο του (το κατέχει νόμιμα) και να το ακουμπήσει πάνω στο τραπέζι. Όμως, από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όπλο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα βρήκε τη Γωγώ στη βουβωνική χώρα.

Ακολούθησε πανικό αφού η όμορφος ηθοποιός έπεσε αιμόφυρτη χάνοντας αμέσως τις αισθήσεις της. Τόσο ο Αγγλούπας, όσο και η Όλγα Φαρμάκη δεν πίστευαν αυτό που συνέβη και ο επιχειρηματίες πήρε με το τζιπ του τη Γωγώ και τη μετέφερε στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ. Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή, αφού η αιμοραγία ήταν ακατάσχετη. Το πρωί φάνηκε να τα καταφέρνουν, αλλά το μεσημέρι, η κατάστασή της επιδεινώθηκε ξανά, ενώ έπεφτε συνεχώς η πίεσή της. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να κάνουν αμέσως επέμβαση μέσα στην Εντατική για να τη σώσουν.

Κατέρρευσε ο πατέρας του Αγγλούπα

Οι κρίσιμες ώρες που περνά η Γωγώ Φαρμάκη και το ιατρικό ανακοινωθέν λύγισαν τον πατέρα του Αλέξανδρου Αγγλούπα. Ο Νίκος Αγγλούπας μόλις άκουσε από το στόμα του γιατρού ότι η κατάσταση της αδελφής της Όλγας Φαρμάκη είναι πολύ δύσκολη, κατέρρευσε έξω από την πόρτα της Εντατικής. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μέχρι αργά χτες το βράδυ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Share |