Σοκ: Στα 2 ευρώ η βενζίνη! Έτσι θα λιτρο-θείς....

Οι τιμές των καυσίμων μετά τις ανατιμήσεις έφτασαν στα ύψη και ειδικά στα νησιά. Στην Αμοργό μάλιστα η τιμή του λίτρου στην αμόλυβδη άγγιξε τα 2 ευρώ.

Συγκεκριμένα σε πρατήριο υγρών καυσίμων η τιμή στην αντλία είναι  1,930 ευρώ το λίτρο. 

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την επιβολή νέων φόρων σε πολλά καταναλωτικά αγαθά που χρησιμοποιούμε καθημερινά, ήρθε η στιγμή και για τη δραματική αύξηση της βενζίνης!

Από 1.1.2017, ο νέος φόρος ειδικής κατανάλωσης που επιβλήθηκε στα καύσιμα, θα εκτοξεύσει την τιμή της βενζίνης στα ύψη, ενώ οι αναλυτές υπολογίζουν ότι θα ξεπεράσει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας το 1,90/lt.

Η ανοδική τάση στις τιμές των καυσίμων επισφραγίζεται μάλιστα και από την πρόσφατη συμφωνία μεταξύ ΟΠΕΚ και Ρωσίας που θα οδηγήσει σε μείωση της παραγωγής του πετρελαίου και στην άμεση άνοδο της τιμής του.

Οι αυξήσεις αυτές θα αποτυπωθούν, στην πράξη, σε τεράστια διαφορά εξόδων μετακίνησης τόσο για τα νοικοκυριά που πλήττονται ήδη από τους δυσβάστακτους φόρους όσο και για τους επαγγελματίες που κάνουν πολλά χιλιόμετρα καθημερινά.

Ευτυχώς, που τo υγραέριο θα παραμείνει μακράν ένα από τα οικονομικότερα καύσιμα, κρατώντας σταθερή τη διαφορά του 60% σε σχέση με τη βενζίνη, και δίνοντας τη λύση σε χιλιάδες οδηγούς που θέλουν να απαλλαγούν μία για πάντα από τα μεγάλα έξοδα μετακίνησης.

Προλάβετε τη νέα αύξηση της βενζίνης τώρα!

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας σε ένα κατάστημα Autogas Tsopelogiannis και μάθετε ποιο είναι το ιδανικό σύστημα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!

Γι αυτό... Στον Τσοπελογιάννη το ευρώ σου τόπο πιάνει!

Διαδώστε σε όλους τους φίλους και γνωστούς σας το παραπάνω πείραμα και μη το σκέφτεστε άλλο! Μη διστάζετε: Οι έμπειροι τεχνικοί και το εξυπηρετικό προσωπικό μας θα σας λύσουν όλες τις απορίες και θα σας διευκολύνουν να κάνουν την εξόχως επωφελή για την οικογένειά σας τοποθέτηση ενός κατάλληλου για το αυτοκίνητό σας συστήματος υγραεριοκίνησης!

Δείτε παρακάτω γιατί πρέπει να έρθετε σε μας και να βάλετε άμεσα ένα τέτοιο - κορυφαίο - σύστημα:

Η προτίμηση 20.000.000 οδηγών παγκοσμίως και η παροχή κινήτρων προς τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες για χρήση φυσικού αερίου στους επαγγελματικούς στόλους και τα ΙΧ, καταμαρτυρά την γοργή ανάπτυξη της αεριοκίνησης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην Ελληνική Επικράτεια, η χρήση του στις μεταφορές είναι γνωστή από το 2001, όταν το αέριο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στα λεωφορεία και στα απορριμματοφόρα. Σήμερα η ΔΕΠΑ τροφοδοτεί με συμπιεσμένο αέριο περισσότερα από 600 λεωφορεία ΟΣΥ και 102 απορριμματοφόρα δήμων,

Οικονομία

Η οδήγηση με φυσικό αέριο επιτυγχάνει πάνω από 58% οικονομία σε σχέση με τη βενζίνη και πάνω από 30% σε σχέση με το πετρέλαιο. Επίσης, σημαντικό είναι να θυμόμαστε ότι ένα κιλό φυσικό αέριο κίνησης περιέχει πολύ περισσότερη ενέργεια σε σχέση με ένα λίτρο από όλα τα άλλα υγρά καύσιμα. Ενεργειακά ισοδυναμεί με 1,47 λίτρα αμόλυβδης βενζίνης, 1,3 λίτρα ντίζελ και 2 λίτρα υγραερίου.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ : ΙΟΥΝΙΟΣ 2015

01

Ασφάλεια

Η χρήση του φυσικού αερίου έχει διαγράψει μακρά ιστορία στην Ευρώπη, που υπερβαίνει τα 70 χρόνια.

Από τεχνικής πλευράς, το φυσικό αέριο έχει υψηλό αντικροτικό βαθμό με 130 οκτάνια, γεγονός που αποκλείει τις αυταναφλέξεις και το κατατάσσει ως το ασφαλέστερο καύσιμο κίνησης.

Επιπλέον, οι δεξαμενές αποθήκευσής του, κατασκευάζονται κάτω από τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και υπόκεινται σε ενδελεχείς ελέγχους από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Χαρακτηριστικό είναι ότι η επικείμενη νομοθεσία απαιτεί την ειδική έκγριση -τύπου R110-, για οποιοδήποτε σύστημα κίνησης με φυσικό αέριο τοποθετείται σε όχημα, διασφαλίζοντας έτσι τις μέγιστες εγγυήσεις ασφάλειας.

Τροφοδοσία

Ένα από τα βασικά προβλήματα που πλήτει την χρήση του φυσικού αερίου στην κίνηση, είναι τό δίκτυο τροφοδοσίας του.

Μέχρι σήμερα, μόνο δύο πρατήρια στην Αττική, είχαν τη δυνατότητα να ανεφοδιάζουν οχημάτα με φυσικό αέριο κίνησης. Αυτά βρίσκονται στις περιοχές των Ανω Λιοσίων και της Ανθούσας ενώ το δεύτερο λειτουργεί και ως πρατήριο λιανικής πώλησης για τον ανεφοδιασμό οχημάτων επαγγελματικής και ιδιωτικής χρήσης.

Μετά την προσφατη αναγγελία της όμως η ΔΕΠΑ, δεσμεύεται να υλοποιήσει σχέδιο επέκτασης του δικτύου της, αποσκοπώντας στην ακόμη ταχύτερη διάδοση του φυσικού αερίου ως καυσίμου κίνησης.

Πιο συγκεκριμένα, σχεδιάζει να αναπτύξει ένα δίκτυο πρατηρίων φυσικού αερίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βόλο,ενώ σύμφωνα με τον σχεδιασμό,θα τοποθετήσει αντλίες φυσικού αερίου σε 15 ήδη υπάρχοντα πρατήρια στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • ΦΘΗΝΟ: Οδηγώντας ένα όχημα με Φυσικό Αέριο επιτυγχάνει κανείς μεγάλη οικονομία στο κόστος καυσίμου ανά χλμ.
  • ΚΑΘΑΡΟ: Δεν μπορεί να νοθευτεί αφού η παροχή του γίνεται υπό πίεση με ειδικούς αγωγούς απ’ ευθείας από το εθνικό σύστημα μεταφοράς φυσικού αερίου σε ειδικό εξοπλισμό στα πρατήρια.
  • ΠΟΙΟΤΙΚΟ: Υπόκειται σε συνεχείς ελέγχους. Η σύσταση και οι φυσικοχημικές ιδιότητες του Φυσικού Αερίου κίνησης στην Ελλάδα ανταποκρίνονται στο μέγιστο βαθμό σε όλες τις προδιαγραφές που ισχύουν σε χώρες της Ε.Ε. και Β. Αμερικής.
  • ΑΣΦΑΛΕΣ: Είναι ελαφρύτερο από τον αέρα, δεν είναι τοξικό και διαχέεται γρήγορα. Θεωρείται από τα ασφαλέστερα καύσιμα κίνησης που χρησιμοποιούνται σήμερα στις μεταφορές. Έχει υψηλότερη θερμοκρασία ανάφλεξης συγκριτικά με τη βενζίνη και το πετρέλαιο, κάτι που μειώνει τις πιθανότητες τυχαίας ανάφλεξης.
  • ΑΘΟΡΥΒΟ: Η καύση του είναι κατά 50% πιο αθόρυβη σε σχέση με τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.
  • ΦΙΛΙΚΟ: Είναι το πιο καθαρό εναλλακτικό καύσιμο, εκπέμποντας ως 30% λιγότερα αέρια του θερμοκηπίου σε σχέση με τα οχήματα βενζίνης και πετρελαίου.

aposyrsiBanner

Οικονομία

Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 

 

Αυτονομία

Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 

 

 

 

Οικολογία

Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 

 

 

Ασφάλεια

Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 

 

 

Αποδοτικότητα

Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.

 

 

 

Νεό Κατάστημα

Autogas Tsopelogiannis
Κατάστημα Βορείων Προαστίων

Δ. Τατοϊου 101, Μεταμόρφωση
Ε. [email protected]
Τ. 210 2835840

Autogas Tsopelogiannis
Κατάστημα Νοτίων Προαστίων

Δ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 70, Ελληνικό
Ε. [email protected]
Τ. 210 9626633

Share |