Σοκ για την Ειρήνη! Μετά το Survivor δεν είναι σε θέση να βγεί από το σπίτι της...

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο Survivor, η Ειρήνη Παπαδοπούλου κατάφερε να κάνει τον κόσμο να την αγαπήσει και να συγκινηθεί με όσα πέρασε στο νησί. Οι φαν του παιχνιδιού ένιωσαν περήφανοι για τη στάση της μέσα στο παιχνίδι και απογοητεύτηκαν όταν έμαθαν ότι αποφάσισε να αποχωρήσει.

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτες έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι, η Παπαδοπούλου επελεξε να μην εμφανιστεί πουθενά για αρκετές μέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια μίλησε τηλεφωνικά το περιοδικό όπου δήλωσε ότι η απόφασή της να μην βγει πουθενά ήταν επειδή προσπαθούσε να συνέλθει.

«Δεν έχω βγει ακόμα από το σπίτι μου κλείστηκα μέσα και προσπαθώ να συνέλθω. Πλέον έχω φάει τα πάντα, νομίζω ότι είμαι παραπάνω κιλά σε σχέση με εκείνα που ήμουν πριν ταξιδέψω» τόνισε μιλώντας στο περιοδικό.

Η τραγουδίστρια που αν και ήταν στην ομάδα των Διασήμων, πήρε τον χαρακτηρισμό της μαχήτριας, βρίσκεται κοντά στους δικούς της ανθρώπους και προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητα της ζωής της.

Προφανώς αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο, αν κρίνουμε από τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις που έκανε η νικήτρια του Survivor 1 Ευαγγελία Δερμεντζόγλου, η οποία είπε ότι έκανε δύο χρόνια για να επανέλθει η υγεία της στα κανονικά επίπεδα.

 

 

 

Share |