Σοκ: Διάσημη ηθοποιός εγκατέλειψε την Ελλάδα για να γίνει πωλήτρια στο Παρίσι!

Σαν "βόμβα" έπεσε η είδηση ότι η κορυφαία ηθοποιός εγκατέλειψε την Ελλάδα και μετακόμισε μόνιμα στο Παρίσι, όπου εργάζεται ως πωλήτρια! Η απογοήτευση στα επαγγελματικά και ειδικά μία συνεργασία που δεν "έκατσε" την έκανε να ρίξει μαύρη πέτρα...

Πικραμένη με τον φίλο της Λάκη Λαζόπουλο είναι, σύμφωνα με δημοσίευμα του TV ΖΑΠΙΝΓΚ, η Χρύσα Ρώπα και το γυαλί φαίνεται να έχει ραγίσει τόσο, ώστε η ηθοποιός έριξε μαύρη πέτρα πίσω της. Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, όταν ο Λάκης λαζόπουλος ετοίμαζε την περιοδεία του με το "Sorry, I am Greek" και έκανε ένθερμες συζητήσεις με τη Χρύσα Ρώπα να είναι στο πλευρό του. Της είχε πει ότι τη θέλει συμπρωταγωνίστριά του κι εκείνη το περίμενε πως και πως.

Ο καιρός, όμως, πέρασε, τα live του Τσαντιριού προχωρούσαν χωρίς να έχει η Χρύσα Ρώπα ενημέρωση για την παράσταση. Μέχρι που η περιοδεία ξεκίνησε με την ηθοποιό εκτός... Η ίδια στεναχωρήθηκε πολύ από το συγκεκριμένο γεγονός και προσφάτως έφυγε για το Παρίσι, όπου βρίσκεται ο γιος της. Όπως γράφει το TV ΖΑΠΙΝΓΚ, η Χρύσα Ρώπα εργάζεται σε ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο, για να βγάζει τα προς το ζην και δεν σκέφτεται να επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα.

Share |