Σοφικό Κορινθίας: Φύγαμε για... μονοήμερη εκδρομή στο Ράντσο!

Η ιδανική πρόταση για κάθε τριήμερο είναι το Ράντσο στο Σοφικό Κορινθίας. Κατ' αρχήν λόγω της απόστασης, άρα και της οικονομίας στα καύσιμα! Όταν φθάσετε, δεν το συζητώ, θα σας "μαγέψει" το περιβάλλον. Σας διαβεβαιώνουμε τέλος για ένα ακόμη πράγμα: Τις τιμές που θα βρείτε στο μπαρ του "Ranch", δεν θα τις βρείτε πουθενά: Από τον καφέ, μέχρι τη ζεστή σοκολάτα, το χυμό και το τοστ για τα παιδιά, όλα θα σας έρθουν παραπάνω από οικονομικά!

Σε απόσταση 97 μόλις χλμ. από την Αθήνα και 26 χλμ από τον Ισθμό της Κορίνθου, βρίσκεται το Ranch. Σε μια καταπράσινη κοιλάδα εκτάσεως 330 στρεμμάτων, στο μέσο πευκόφυτου δάσους, σε υψόμετρο 520 μ. οι κλιματολογικές συνθήκες είναι άριστες και οι ξύλινες κατοικίες που ακολουθούν την κλασσική αρχιτεκτονική της Άγριας Δύσης είναι μελετημένες ώστε πέρα από την άνεση προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια διαμονής.

Γευτείτε τη χαρά και την ικανοποίηση που προσφέρουν ο αθλητισμός, το παιχνίδι , η ψυχαγωγία κάνοντας χρήση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων (γήπεδα ποδοσφαίρου, basket, volleyball, tennis, πισίνες) ανανεωθείτε μέσα από την ηρεμία που προσφέρουν οι περίπατοι στο δάσος (5 χλμ διαδρομές ιπποτουρισμού), εκτονωθείτε με τις δραστηριότητες βουνού (rappel, flying fox, αναρρίχηση), νοιώστε ελεύθεροι κάνοντας ιππασία (3 manez, 18 άλογα, pony), ξεκουραστείτε στα παραμυθένια saloon, περιηγηθείτε στο χώρο πάνω στις άμαξες, απολαύστε τη διαδρομή με το τραίνο, ονειρευτείτε μέσα στην Παραμυθούπολη, αναπολήστε στο πέτρινο θέατρο, ζήστε τη μοναδική εμπειρία που σας προσφέρει το Ranch!

Για περισσότερες πληροφορίες: www.ranch.gr

Share |