Σοφία Παυλίδου: «Ο Χρήστος μου αρέσει πολύ στο πρωινό»

Φέτος μετά την απόφαση του Χρήστου Φερεντίνου να αναλάβει το Πρωινό ΑΝΤ1, η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Με μία συνέντευξή της στο περιοδικό "PEOPLE" η ηθοποιός βάζει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά στην ψυχαγωγική ζώνη αλλά και στη σχέση της με τον Χρήστο Φερεντίνο.

«Όταν διαφωνούμε με τον Χρήστο πάντα εκείνος θα υποχωρήσει γιατί εγώ δεν κάνω εύκολα πίσω. Όμως μετά το συζητάμε, δεν τον αφήνω αδικημένο», λέει.

Παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι τουλάχιστον προς το παρόν δεν θα δούλευε μαζί με τον σύζυγό της. «Δεν θα έκανα προς το παρόν μία εκπομπή με τον Χρήστο. Το να είμαστε όλη μέρα μαζί δεν είναι εύκολο. Τα ζευγάρια πρέπει να έχουν "αναπνοές" Και στις σχέσεις και στους γάμους είναι απαραίτητο αυτό»

Όσο για το πως της φαίνεται ο Χρήστος Φερεντίνος στην εκπομπή, η Σοφία Παυλίδου λέει: «Μου αρέσει πολύ! Ο Χρήστος έχει μια αμεσότητα που ό,τι κι αν κάνει το κάνει καλά. Στην αρχή βέβαια, υπήρχε ένα θέμα με το να υπάρξει ισορροπία και να δέσουν όλοι μαζί, αλλά το βρίσκουν σιγά σιγά με τον καιρό. Είναι μια πολύ ευχάριστη και φρέσκια εκπομπή».

Share |