Σοφία Αλιμπέρτη: Ερωτευμένη ξανά και πάντα σέξι! Δείτε φωτογραφίες...


Ηθοποιός, παρουσιάστρια και... μάνα, αλλά η ίδια παραμένει πάντα ερωτεύσιμη και γι' αυτό άλλωστε την ερωτεύτηκαν τόσοι άντρες! Το σώμα της Σοφίας με μαγιό είναι πιο σέξι κι από αυτό των μοντέλων, όπως θα δείτε...

Λίγες μέρες μετά το γάμο του γιου του Γιάννη Πάριου, Θανάση Βαρθακούρη, με τη Τζίνα Γαβαλά στην Πάρο, ο φωτογραφικός φακός του "ΟΚ!" εντόπισε τη 46χρονη ηθοποιό και παρουσιάστρια να χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα στο beach bar Paradiso Bela Desta στην Παροικιά. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια το κυκλαδίτικο νησί, που είναι και ο τόπος καταγωγής του πρώην συζύγου της, αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό της για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την απόφασή της να πουλήσει την εξοχική κατοικία στο Ακρωτήρι που της είχε παραχωρήσει ο Γιάννης Πάριος, η Σοφία Αλιμπέρτη προχώρησε σε μία καινούρια αγορά σπιτιού στον οικισμό Υστέρνι, στη Νάουσα.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα οι φήμες να θέλουν τη Σοφία Αλιμπέρτη να έχει επανασυνδεθεί με τον Παναγιώτη Λιαδέλη, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής. «Την προηγούμενη εβδομάδα συνέχιζε τις διακοπές της στο νησί, παρέα με φίλη της», περιγράφει στο "ΟΚ!" άνθρωπος που τη συνάντησε.
Share |