Σ.Μπουλάς: «Είμαι κυρίως μελαγχολικό άτομο»

Για την τηλεόραση, την περιπέτεια της υγείας του, αλλά και την μελαγχολία μίλησε σε συνέντευξή του στο Down Town o Σάκης Μπουλάς. «Είμαι κυρίως μελαγχολικό άτομο. Οι κωμικοί γενικά είναι οι πλέον μελαγχολικοί τύποι, δέχονται μεγάλη πίεση για να κάνουν κωμωδία Είναι ζόρικο να ξεχνάς τα προβλήματά σου και να πρέπει να κάνεις τον άλλον να γελάσει» λέει ο ηθοποιός και προσθέτει ότι αυτό που τον στεναχωρεί περισσότερο «είναι η κατάσταση που βιώνουμε σήμερα. Αισθάνομαι ότι είμαστε αιχμάλωτοι, σε Κατοχή, κορόιδα που μας έχουν εκμεταλλευτεί και μας λένε ψέματα. Επίσης με στεναχωρεί να βλέπω παρτάκηδες, ανθρώπους που δεν σκέφτονται τον διπλανό τους. Θλίβομαι με την αγένεια». 

Σε ότι αφορά την περιπέτεια της υγείας του δήλωσε ότι υποφέρει από υπερκόπωση γιατί δουλεύει συνέχεια ενώ τον ενοχλεί που τον παρουσιάζουν ως φιλάσθενο.

Ο Σάκης Μπουλάς αναφέρεται και στην τηλεόραση την οποία και χαρακτηρίζει «επικίνδυνο μέσο» αφού όπως επισημαίνει «βλάπτει το μυαλό». «Να μην υπάρχει σκουπιδολαγνεία. Θα έπρεπε να είναι επιμορφωτική. Να την ανοίγεις και ξεστραβώνεσαι».

 

Share |