Σμαράγδα Καρύδη: «Οι άντρες περνάνε υπέροχα μαζί μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή "Βράδυ" την Πέμπτη, η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για τη ζωή της, το θέατρο, τους άντρες αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις. Με αφορμή το ρόλο της στις "Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης" που ανεβαίνει φέτος στο "Μικρό Παλλάς", η γνωστή ηθοποιός τόνισε: «Εγώ γενικά είμαι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Αλλά σπανίως υπερβαίνω τα όρια μου».

Η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε και στους άντρες: «Οι άντρες περνάνε υπέροχα μαζί μου. Δεν απαιτώ από κανέναν κάτι παραπάνω από αυτό που έχει να μου δώσει. Εγώ μπορεί καμιά φορά να ταλαιπωρηθώ» αποκαλύπτοντας πως «είναι καλά» στην προσωπική της ζωή αυτό το διάστημα.

Θα έκανε σχέση με έναν άντρα αρκετά χρόνια μικρότερό της; Η ίδια είπε: «Δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Όσο πιο κοντά σου είναι οι άνθρωποι ηλικιακά είναι καλύτερα. Και για σύντροφος και για παρέα. Καλύτερα να βρίσκεστε σε μια κοινή πορεία. Θα μου φαινόταν παράξενο να έχω μεγάλη διαφορά ηλικίας με έναν άντρα. Ειδικά άμα περνάει μια γενιά, πόσο μάλλον δύο αν μιλάμε για 20 χρόνια διαφορά. Στη ζωή δεν λέω ποτέ “όχι δεν θα το κάνω”. Γιατί αν σου συμβεί λες “ζωή είναι αυτή”. Στη ζωή μου μπορούν να συμβούν τα πάντα».

Share |