Σκληρή επίθεση Σ.Διγενή σε Σ.Παπαδόπουλο

Στο άρθρο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο mediasoup, της Σεμίνας Διγενή, λίγες μόλις μέρες μετά τις δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου στο Βήμα ότι του πρόσφεραν από ιδιωτικό κανάλι 130.000 ευρώ την εκπομπή για να μεταφέρει εκεί το ''Στην Υγειά μας'', αλλά αρνήθηκε, γίνεται πραγματικά μία ολομετωπη επίθεση στον Σπύρο Παπαδόπουλο.

''Ναι σας λέω, το είπε στον Δημήτρη Γαλάνη στο «ΒΗΜΑ», πως για το «Στην Υγειά Μας» του έδιναν 130.000 ευρώ την εκπομπή. Ένα ιδιωτικό κανάλι, ποιο δεν μας είπε, ούτε και σε τι του 'διναν τα λεφτά αυτά. Σε κλωτσιές, σε μπουνιές, η σε φάσκελα; Γιατί τέτοια έπαρση πια, τέτοια καβαλημένη φίρμα πώς να την πληρώσεις; Σε ταπεινά ευρώπουλα; Όχι δα…'' αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο και συνεχίζει...

''Το καλό είναι, πως επειδή μας αγαπάει ο Σπύρος, τα αρνήθηκε αυτά όλα τα καλούδια. Και έκατσε στην ΕΡΤ, με 65.000 ευρώ το επεισόδιο, για να μας φτιάχνει τα Σαββατόβραδα, και να μας χαλάει τα νεύρα, με τις μαλ…… που κάθεται και λέει.''

''Ένα σκηνικό, μια φορά, μια κι έξω. Και το φετινό που χρησιμοποιείς, είναι το προπέρσινο, διαμορφωμένο. Μια βάρδια το πεντακάμερο, αμοιβή δική σου, αμοιβή του Κόπολα (υιού Μπιρσίμ) και δυο άτομα ακόμα, για την οργάνωση της παραγωγής, συν τέσσερεις μουσικοί και πέντε–έξι ώρες μοντάζ, για το ξεσκαρτάρισμα. Να πούμε πλούσια-πλούσια οκτώ χιλιάδες; Με το δεδομένο ότι η εκπομπή είναι συνεχόμενη, είναι σειρά επεισοδίων και όχι ένα ή δυο, να πούμε δέκα χιλιάδες; Να πούμε δώδεκα; Άντε δεκαπέντε… Τις υπόλοιπες 50.000 ευρώ την εβδομάδα, τις λεηλατείτε, από τον ελληνικό λαό, που υποφέρει. Εάν είναι 36 οι εκπομπές το χρόνο μιλάμε για 1.800.000 ευρώ που πάνε σε κάποιες τσέπες. Όταν η κυβέρνηση κόβει σειρά φαρμάκων και μικροπαροχές από τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, για να κάνει οικονομία... '' ξεσπαθώνει ο ''αφανής'' συντάκτης του άρθρου.

''Ο κόσμος απαιτεί ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΡΑΣΟΣ, απ' όλους σας. Κυρίως από σένα Σπυράκο, και λόγω ιδεολογίας, που είσαι και λαλίστατος. Εάν τόσο πολύ, όσο λες, πονάς την ΕΡΤ, να γίνει η παραγωγή της εκπομπής εσωτερική. Αλλιώς, σιλάνς. Την πιπίλα και σιωπή.'' καταλήγει το άρθρο.

Share |