ΣΚΑΪ: «Τσεκούρι» στο Survivor – Καταιγιστικές εξελίξεις

Το ΣΚΑΪ ολοένα και χάνει τηλεθεατές το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να αρχίζει να χτυπάει κόκκινος «συναγερμός» το κανάλι. Τι σκέφτονται να αλλάξουν ώστε να φέρουν πίσω στους δέκτες τον κοινό που έχασαν;

Μπορεί να έβαλαν νέους παίκτες, να ανακάτεψαν τις ομάδες, να πρόσθεσαν έρωτες και ίντριγκες αλλά τα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι επιβίωσης δεν λένε να ανέβουν με κανέναν τρόπο.

Τι αλλάζει;

Η δομή του  του καναλιού του Φαλήρου, όπως γράφει το typologies.gr, θα αλλάξει, και στο πρώτο ημίωρο θα παρουσιάζεται με ταχύ ρυθμό η επικαιρότητα και θα ακολουθεί ο σχολιασμός από δημοσιογράφους – συνεργάτες του Δελτίου, που καλύπτουν το ρεπορτάζ των κομμάτων που βρίσκονται στη Βουλή.

Οι ανταγωνιστές «σαρώνουν»

Το τηλεοπτικό κοινό έχει γυρίσει την πλάτη στο ριάλιτι επιβίωσης και δείχνει να προτιμά το MasterChef στο Star, το οποίο και σαρώνει στα νούμερα.

Σημειώνεται ότι στο στόχαστρο της διοίκησης του ΣΚΑΪ βρίσκεται ο Ατζούν Ιλίτζαλι. Ο Τούρκος παραγωγός υποσχέθηκε ότι θα ανεβάσει την τηλεθέαση ώστε να έρθουν και χρήματα στο σταθμό. Ωστόσο, η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από απελπιστική. Η Δαλάκα και ο Ογκουνσότο που μπήκαν στο παιχνίδι ανέβασαν για λίγο τα νούμερα, όμως, φαίνεται πως οι τηλεθεατές δεν…. αρέσκονται από το προϊόν.

neaselida.gr

Share |