ΣΚΑΪ: Τέλος πασίγνωστο πρόγραμμα από το κανάλι

Το κανάλι του ΣΚΑΪ διαπραγματευόταν για καιρό με την Acun Media για τη συνέχιση της συνεργασίας του. Και τελικά κατάφερε αυτό που ήθελε. Από όλα τα projects του Τούρκου παραγωγού να συνεχίσουν μόνο αυτά που ήθελαν οι ιθύνοντες του σταθμού, δηλαδή το «Voice» και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα πληροφόρηση, τα ριάλιτι θα προβάλλονταν λιγότερες φορές την εβδομάδα και μάλιστα, το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» προοριζόταν για το δεύτερο μισό της σεζόν, ενώ για μία από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής είχε βολιδοσκοπηθεί και ο Νίκος Μουτσινάς.

Ωστόσο, τα πάντα ανατράπηκαν. Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» δεν θα βγει στον αέρα, ούτε τον Ιανουάριο του 2020. Ο ΣΚΑΪ έχει στα σκαριά ήδη δύο ριάλιτι, το «Αγρότης μόνος ψάχνει» και το «The Masked Singer». Επομένως οι ιθύνοντες έκριναν ότι δεν υπάρχει χρόνος και χώρος και για το «ταλέντο». Έτσι κι αλλιώς, το κανάλι επιθυμούσε φέτος να περιορίσει τα ριάλιτι και να εντάξει περισσότερες τηλεοπτικές σειρές στο πρόγραμμά του.

Αυτή η εξέλιξη σημαίνει αφενός ότι ο Σάκης Τανιμανίδης, που ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής, θα έχει μόνο την παρουσίαση του Boom και αφετέρου ότι ο Γιώργος Λιανός που βρισκόταν στα ηνία του παιχνιδιού είναι στον… αέρα.

neaselida.gr

Share |