ΣΚΑΪ: Τα πάνω κάτω στο κανάλι του Φαλήρου – Ο άνθρωπος «κλειδί»

Ριζικές αλλαγές έχουν δρομολογηθεί στον ΣΚΑΪ, αφού η τηλεθέαση στο κανάλι του Φαλήρου δεν είναι η αναμενόμενη και ήδη ένα πρόσωπο “κλειδί” κλήθηκε να αναστρέψει την κατάσταση.

Στροφή από τα ριάλιτι στα σίριαλ έχουν αποφασίσει να κάνουν στον ΣΚΑΪ, με τον διευθυντή προγράμματος Λοΐζο Ξενόπουλο να έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Σύμφωνα με το “Secret” των “Παραπολιτικών”, οι καλές σχέσεις που διατηρεί με τον Αλέξανδρο Ρήγα και τη Μιρέλα Παπαοικονόμου καθιστούν εφικτή την επιστροφή σειρών μυθοπλασίας στο κανάλι του Φαλήρου.

Ήδη ο ΣΚΑΪ έχει κάνει βήματα προς αυτή την κατεύθυνση με το remake της αγαπημένης σειράς του Mega “Λόγω Τιμής”, αλλά και με νέα επεισόδια για το “Κόκκινο δωμάτιο” και την “Πολυκατοικία”.

Τι θα γίνει με τον Ατζούν;

Αυτές οι εξελίξεις έχουν προκαλέσει απορία όσον αφορά τη σχέση με τον Τούρκο παραγωγό ριάλιτι Ατζούν Ιλιτζαλί, με τον οποίο η συνεργασία θα συνεχιστεί όσον αφορά προγράμματα όπως το «Voice», το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και το «My Style Rocks». Για το Survivor τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα, αφού η χαμηλή τηλεθέαση του ριάλιτι επιβίωσης δείχνει ότι μάλλον έχει περάσει η μπογιά του στο τηλεοπτικό κοινό.

Το δημοσίευμα από το “Secret” αναφέρει επίσης ότι ιδιαίτερο βάρος θα πέσει και στο ενημερωτικό κομμάτι του ΣΚΑΪ, με νέες εκπομπές να μπαίνουν στο πρόγραμμα τόσο στη μεσημεριανή όσο και στην απογευματινή ζώνη. Επιπλέον, υπάρχει το ενδεχόμενο να μπει και πάλι η εκπομπή «Φάκελοι» του Αλέξη Παπαχελά.

neaselida.gr

Share |