ΣΚΑΪ: Πότε και ποιες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα!

Πρώτος κόβει από Δευτέρα το νήμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν ο ΣΚΑΪ, όπως παραδοσιακά συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 06.00 επιστρέφουν στο πόστο τους ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου με την εκπομπή «Σήμερα» ανανεωμένοι και γεμάτοι ειδήσεις που αφορούν στην καθημερινότητα του πολίτη, ενώ εκλεκτοί καλεσμένοι σχολιάζουν την επικαιρότητα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Αμέσως, μετά στις 10.00 οι «Αταίριαστοι» είναι κι αυτοί πίσω στις επάλξεις. Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος σε αντίθεση με τον τίτλο της εκπομπής τους φαίνεται ότι ταίριαξαν τόσο με το τηλεοπτικό κοινό όσο και μεταξύ τους και κανείς δεν τους κουνάει από την ώρα τους. Μάλιστα, από φέτος θα είναι και μισή ώρα παραπάνω στον αέρα.

ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ

Το «Online» με την Μάιρα Μπάρμπα και τον Γιώργο Ευγενίδη συνεχίζουν για λίγο ακόμα, καθώς είναι η εκπομπή που θα δώσει τη σκυτάλη στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», την νέα εκπομπή του καναλιού του Ν. Φαλήρου που ουσιαστικά εγκαινιάζει μια νέα ζώνη στον ΣΚΑΪ, αλλά και ένα νέο είδος εκπομπής στο κανάλι που παραπέμπει περισσότερο σε ψυχαγωγικό πρωινό. Το μεσημέρι στις 14.00 η Εύα Αντωνοπούλου γυρίζει ανανεωμένη στο πόστο της για το πρώτο αναλυτικό μκαι διαδραστικό δελτίο της ημέρας που σαρώνει σε ποσοστά τηλεθέασης.

Επιστροφή, όμως, τη Δευτέρα και για τη Σία Κοσιώνη. Στις 19.30 θα βγει στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ για να ενημερώσει τους τηλεθεατές για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Και η εβδομάδα των ενάρξεων κλείνει με τον Γιώργο Αυτιά που αποτελεί την ναυαρχίδα του Σαββατοκύριακου. Η εκπομπή «Καλημέρα» επανέρχεται στις 31 Αυγούστου στις 06.00 το πρωί, πιστή στο ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Πηγή: tinasmess.gr

Share |