Σίσσυ Χρηστίδου: Έχασε 20 κιλά και άλλαξε στυλ! Δείτε φωτογραφίες...

Αυτό το καλοκαίρι την βρίσκει πιο αδύνατη από ποτέ και με αλλαγές στην εμφάνισή της και ιδίως στο στυλ της. Η Σίσσυ Χρηστίδου φορά πια τα ρούχα που λατρεύει και ξεχωρίζει με το ανανεωμένο στυλ της. Η Σίσσυ Χρηστίδου μας αποδεικνύει πώς τίποτα δεν είναι αδύνατο, όταν η θέληση έχει τον πρώτο λόγο.

 

H παρουσιάστρια «πέταξε» τα μακριά και φαρδιά φορέματα – που της ταίριαζαν- και πια φορά μίνι φορέματα, πιο στενά ρούχα, παντελόνια που είχε καιρό να φορέσει και… αυτό το καλοκαίρι επιλέγει να βάλει και μπικίνι που τα προηγούμενα καλοκαίρια την βλέπαμε μόνο με ολόσωμα μαγιό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όσο για τη δίαιτά της; Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αναφέρει: «Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει, τα έχω μπερδέψει μεταξύ τους.'Εχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Θέλω να καταφέρω να φτάσω στον στόχο μου και μετά θα κάνω βίντεο. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας - σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα».

Και συμπλήρωσε για τη δίαιτά της: «Η βάση της δίαιτάς μου έχει να κάνει με κάποια σκευάσματα που πήρα. Είναι προϊόντα που θυμίζουν φαγητά τα οποία τρώμε στην κανονική μας ζωή, αλλά όταν κάνουμε δίαιτα δεν μπορούμε να τα φάμε κατά την περίοδο της δίαιτας…. Δεν μπορούσα όμως να κάνω δίαιτα ξανά και να τρώω κρέας σαλάτα, κρέας σαλάτα. Δυσκολεύομαι! Η βάση αυτών των προϊόντων είναι η πρωτεΐνη. Δεν είναι σαν αυτά που παίρνουν οι αθλητές… και έκανα τις δικές μου συνταγές... Έτρωγα τέσσερα γεύματα... ».

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ela_xamoge

A post shared by Sissy (@sissychristidou) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Funturday in the c

A post shared by Sissy (@sissychristidou) on

gossip-tv.gr

Share |