Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκαλύπτει αν ζηλέυει το σύζυγό της!

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι ακομπλεξάριστη, μια μια γυναίκα που δεν περνά απαρατήρητη και έχει όλα τα χαρίσματα. Με χαλαρή διάθεση απολαμβάνει την οικογενειακή θαλπωρή και ετοιμάζει τα μελλοντικά της σχέδια. Μιλώντας στο περιοδικό "ΕΓΩ!" αναφέρεται στον έγγαμο βίο και δηλώνει ενθουσιασμένη και απόλυτα ερωτευμένη με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

Ξεκινώντας θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν σκέφτεται σοβαρά να κάνεις δεύτερο παιδί. Σε δηλώσεις σου έχεις πει ότι δεν το αποκλείεις για το μέλλον.
Φυσικά! Θέλουμε πολύ μια μεγάλη οικογένεια και εύχομαι ο Θεός να μας αξιώσει να αποκτήσουμε πολλά παιδιά. Είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας και στα μελλοντικά μας σχέδια! Μακάρι να συμβεί σύντομα!

Πόσο ερωτευμένη παραμένεις με τον άντρα σου;
Ευτυχώς, ο σύζυγός μου ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Του αρέσει να κάνει εκπλήξεις και να με κάνει να νιώθω ξεχωριστή πολύ συχνά. Φυσικά και παραμένω ερωτευμένη και το συναίσθημά μου αυτό το συντηρεί ο θαυμασμός μου για εκείνον.

Τον ζηλεύεις και αντίστοιχα κι εκείνος;
Δεν ζηλεύω συχνά, αλλά όταν μου συμβαίνει, μου αρέσει. Όπως μου αρέσει και όταν ζηλεύει ο Θοδωρής. Φυσικά πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια και με χιουμοριστική διάθεση. Νιώθω ζωντανή τη σχέση μέσα από μικρές στιγμές ζήλιας. Φοβάμαι τη στιγμή που δεν θα ζηλεύει πια ο ένας τον άλλο, γιατί νιώθω πως τότε θα έχει φύγει ο έρωτας.

Έχεις κάνει σκηνή ζηλοτυπίας;

Όχι, συνήθως την εκδηλώνω πιο χαριτωμένα και με τσαχπινιά, όχι επιθετικά. Οπότε και αυτός νιώθει κολακευμένος και το αντιμετωπίζει πολύ γλυκά.

Share |