Σήμερα στην καθημερινή εφημερίδα "Ειδήσεις"!

Με τίτλο: "Νέα έκρηξη στα «κόκκινα» δάνεια!", κυκλοφορεί σήμερα η καθημερινή εφημερίδα «Ειδήσεις».

 

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι έχουν ξεπεράσει τα 2,8 δισ. ευρώ από την αρχή του 2017.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

 

- Στεγαστικά και χορηγήσεις σε πολύ μικρές επιχειρήσεις εμφανίζουν τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις.

 

- Η ΕΚΤ και η ΤτΕ πιέζουν τις τράπεζες να προβούν σε δραστικές κινήσεις για να μειωθεί με ταχείς ρυθμούς ο όγκος των μην εξυπηρετούμενων χρεών.

 

- Νέα πακέτα μακροχρόνιων ρυθμίσεων ετοιμάζονται να προτείνουν οι τράπεζες στους δανειολήπτες μετά την ψήφιση της διάταξης για το ακαταδίωκτο των στελεχών τους.

 

Στις «Ειδήσεις» μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

 

- Πέρασε με 153 ψήφους το πολυνομοσχέδιο. Μετωπική σύγκρουση στη Βουλή για μέτρα και αντίμετρα

 

- Πώς θα φορολογούνται οι βραχυχρόνιες μισθώσεις. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν όσοι ενοικιάζουν διαμερίσματα και κατοικίες σε τουρίστες.

 

- Παγίδα στο TAXIS για 50.000 αγρότες. Κινδυνεύουν να φορολογηθούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες και να πληρώσουν περισσότερα εξαιτίας ενός λάθους της εφορίας.

 

- Δύο βίντεο «καίνε» τον αγγειοχειρουργό. Το υλικό που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει ύποπτες κινήσεις του γιατρού το βράδυ που δολοφονήθηκε η 36χρονη μεσίτρια στη Θεσσαλονίκη.

 

- Μεταναστευτικό: Έρευνα της ΕΥΠ για την «αμαρτωλή» ΜΚΟ. Στο μικροσκόπιο των ελληνικών Αρχών οι καταγγελίες που έφτασαν στην Κομισιόν για σεξουαλική εκμετάλλευση προσφύγων και διασπάθιση κονδυλίων από μέλη της οργάνωσης.

 

Πατήστε εδώ και διαβάστε το πρωτοσέλιδο της καθημερινής εφημερίδας "Ειδήσεις".

Share |