Σεμινάρια για τα μυστικά της τηλεόρασης!

Ένα τηλεοπτικό στούντιο δημιουργήθηκε, εδώ και λίγες μέρες στο κέντρο της πόλης. Σε απόσταση αναπνοής από το ξενοδοχείο Κάραβελ , στην οδό Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, ξεκίνησε τη λειτουργία της μια πρωτοποριακή boutique σεμιναρίων. Μοντέρνα ατμόσφαιρα και διακριτική πολυτέλεια, σε ένα χώρο φτιαγμένο με μεράκι και αγάπη, για όλους όσοι θέλουν να μυηθούν στα μυστικά της τηλεόρασης, μπροστά ή πίσω από τις κάμερες.

Τα σεμινάρια απευθύνονται επίσης και σε επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων, (γιατρούς, δικηγόρους, στελέχη επιχειρήσεων) οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν την επικοινωνιακή τους εικόνα και να μάθουν να εκμεταλλεύονται το μέσο προς όφελος τους. Μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων, τηλεόρασης, τηλεπαρουσίασης, αρχισυνταξίας, ορθοφωνίας, γραπτού κειμένου τόσο, για internet όσο και για έντυπα, είναι διαθέσιμα για κάθε ενδιαφερόμενο. Οι ώρες των σεμιναρίων είναι ευέλικτες και υπάρχει δυνατότητα επιλογής ατομικής ή ομαδικής παρακολούθησης.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Δημήτρης Μάρκος, η παρουσιάστρια Κέλλυ Σακάκου, ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος, ο ηθοποιός Θάνος Καληώρας, η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Τσόλκα, ο σκηνοθέτης Θανάσης Ζώης, είναι κάποιοι από τους επαγγελματίες των media, οι οποίοι θα είναι οι συνοδοιπόροι όσων επιλέξουν να αποκτήσουν τηλεοπτική γνώση.

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-7234780 & 210-7234781

Share |