Σε πυρετώδεις προετοιμασίες το «Νέο Κανάλι» του Μαρινάκη

Ο εφοπλιστής και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ετοιμάζει τα τηλεοπτικά του σχέδια. Η Alter Ego έχει ήδη καταθέσει αίτηση στο ΕΣΡ για μία από τις δύο ορφανές άδειες γενικού περιεχομένου. Μάλιστα κατέθεσε και εγγυητική επιστολή.

Ωστόσο δε θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι το πέρας της διαδικασίας που μπορεί να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο.

Το κανάλι αναμένεται να εκπέμψει διαδικτυακά σύμφωνα με πληροφορίες τον Μάρτιο ενώ οι εργασίες στο υπόγειο του κτιρίου όπου στεγάζονται οι εφημερίδες «Νέα» και «Βήμα» είναι πυρετώδεις. Ήδη η διευθύντρια του καναλιού Πόπη Τσαπανίδου καταστρώνει τα σχέδιά της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος» στην επιτελική ομάδα του καναλιού είναι ο Ανδρέας Παναγόπουλος, Θανάσης Τρομπούκης, Αλέξανδρος Κλώσσας και Γιάννης Μούτσος. Στο δυναμικό καναλιού ανήκει ο Παναγιώτης Στάθης, γνωστός από τη θητεία του στο Star.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι πρόγραμμα του καναλιού θα είναι οκτάωρο και θα περιλαμβάνει ενημερωτικές εκπομπές και όχι μόνο. Άνθρωποι του καναλιού επισημαίνουν στην εφημερίδα ότι στόχος τους είναι η αντικειμενική και σφαιρική ενημέρωση. Ακόμη θα δοθεί ευκαιρία σε νέα πρόσωπα να αναδειχθούν.

Share |