Σε νοσοκομείο στο Ιράν ο Γιάννης Σπαλιάρας [video]

Στο Ιράν βρίσκεται τις τελευταίες μέρες για επαγγελματικούς λόγους ο Γιάννης Σπαλιάρας και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους αγαπημένα στιγμιότυπα από τη διαμονή του εκεί. Ωστόσο, εκτός από τις βόλτες, αλλά και τις ώρες που περνά σε γυρίσματα και γυμναστήριο, ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε και μια μικρή περιπέτεια υγείας.

Ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από το Instagram Story του, ότι χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο και να βάλει ορό. Ο Γιάννης Σπαλιάρας, βέβαια, δεν μας αποκάλυψε τι συνέβη, αλλά από τις φωτογραφίες του καταλαβαίνουμε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Όσο για το λόγο που βρίσκεται στο Ιράν;  Μετά το Μεξικό και τη σειρά, παραγωγής του Netflix, ο Γιάννης Σπαλιάρας άνοιξε τα «φτερά» του για μια ακόμη περιπέτεια και βρέθηκε στο Ιράν, όπου θα αναλάβει έναν νέο ρόλο, για τον οποίο μάλιστα θα χρειαστεί να μάθει Περσικά. Στο ιρανικό σήριαλ θα υποδύεται έναν Βυζαντινό ιππότη, αξιωματικό ο οποίος μάχεται κατά των Περσών. Μαζί με τον Γιάννη Σπαλιάρα, μάλιστα, στο Ιράν βρίσκεται και ο επίσης γνωστός ηθοποιός Νίκος Πουρσανίδης.

Share |