Σε επίσχεση εργασίας οι τεχνικοί του Alter!

Σε επίσχεση εργασίας προχώρησαν την Τρίτη το απόγευμα οι τεχνικοί του ALTER μετά από τη συνέλευσή τους λόγω φυσικά της μη καταβολής των δεδουλευμένων τους.

Με ανακοίνωσή της η ΕΤΙΤΑ ενημερώνει:

"Μετά από αθέτηση και της χθεσινής υπόσχεσης της εργοδοσίας για εξόφληση προχωράμε σε επίσχεση εργασίας από σήμερα 6 το απόγευμα. - Όλοι στο σταθμό για ενημέρωση".

Με την απόφαση αυτή το κανάλι έμεινε ουσιαστικά για άλλη μία φορά χωρίς πρόγραμμα.

Στο μεταξύ, η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε με 5 ψήφους κατά και 4 υπέρ να μη γίνει η στάση εργασίας χθες, αλλά σήμερα 11:00 με 15:00:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για την παράνομη, αντισυμβατική και παρατεταμένη ασυνέπεια του τηλεοπτικού σταθμού «ALTER», που εξακολουθεί να καθυστερεί την καταβολή δεδουλευμένων στους συναδέλφους.

Το Δ.Σ. κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης, 7 Σεπτεμβρίου 2011 για τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό, ζητώντας την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων τους.

Η ΕΣΗΕΑ καλεί τους συναδέλφους, που εργάζονται στον «ALTER», αύριο Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι σε συνέλευση στα Γραφεία της Ένωσης (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος ) προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού τις μελλοντικές ενέργειές τους.
 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ"

Οι προσπάθειες που είχαν γίνει νωρίτερα ώστε να μεταπειστούν οι εργαζόμενοι και να μην ισχύσει η επίσχεση, δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα...

 

Share |