Σαρώνει το "Καλοκαίρι not" αλλά... η μάχη "φουντώνει" από Δευτέρα!

Μπορεί και χθες να σάρωσε σε τηλεθέαση το πρωινό του OPEN ωστόσο αν θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή... θα πρέπει να δώσουν το "κάτι παραπάνω" από Δευτέρα!

Ο λόγος; Ξεκινά το νέο-καλοκαιρινό infotainment του Alpha με τον Παναγιώτη Σουρέλη, τη Βίκυ Χαντζή και τη Φωτεινή Πετρόγιαννη...

ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

    Δυναμικο Συνολο
Open Beyond TV Καλοκαίρι not 13,8% 11,5%
ΣΚΑΪ Αταίριαστοι 9,1% 20,9%
Alpha Εκτός Γραμμής στον Alpha 9,1% 10%
ΣΚΑΪ ΟΝline 7,7% 16%
Mega Μίνι Καύσωνας 6,6% 4,1%
ΕΡΤ1 Ενημέρωση 5,6% 5,2%

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ALPHA

Όπου και αν βρίσκεστε το καλοκαίρι, κάντε check in στον ALPHA και ταξιδέψτε… Παντού!Η καλύτερη πρωινή εκπομπή του καλοκαιριού, η οποία αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές, επιστρέφει ξανά στον αέρα του Alpha, από τις 20 Ιουλίου και καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 – 12:00.

Ενημέρωση και ψυχαγωγία, κοινωνικά θέματα, προτάσεις για διακοπές, οι ομορφιές της χώρας μας, ενδιαφέροντα πρόσωπα, καινοτομίες, μαγειρική, υγεία, περιλαμβάνονται στην καθημερινή ατζέντα της εκπομπής.

Η Βίκυ Χαντζή, ο Παναγιώτης Σουρέλης και η Φωτεινή Πετρογιάννη  θα γίνουν η καθημερινή  μας συντροφιά, μεταφέροντας τους  τηλεθεατές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας κι από κει σε κάθε Ελληνικό σπίτι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τρεις ώρες γεμάτες εκπλήξεις, με προσκεκλημένους στο στούντιο που όλοι θέλουν να ακούσουν και ζωντανές συνδέσεις που όλοι θέλουν να δουν.

Αρχισυντάκτες: Σωτήρης Γιατζόγλου, Αλέξης Κουβέλης

Και φέτος το καλοκαίρι, το ραντεβού είναι στον Alpha: «Alpha Παντού»!

Share |