Σάκης Ρουβάς: «Εγώ ετοιμάζω κάθε πρωί την κόρη μου για να πάει σχολείο»

Για την κόρη του Αναστασία, την ενασχόλησή του με τη σειρά ρούχων Sakis Rouvas Collection αλλά και για την οικονομική κρίση μίλησε ο 39χρονος κορυφαίος έλληνας σταρ κάνοντας ποδαρικό στο πρώτο «Lifestyle» της σεζόν με τη Δούκισσα Νομικού. Για τη σειρά ρούχων του, Sakis Rouvas Collection, υπογράμμισε στη συνέντευξή του στην Ισαβέλλα Κούτση: «Ο κόσμος έχει ανταποκριθεί. Τα έχουν κάνει κομμάτι τους στη γκαρνταρόμπα τους. Τα ρούχα τα φτιάχνω εγώ. Πολλοί με έχουν ρωτήσει, δεν είναι διαφημιστικό κόλπο, τα φτιάχνω εγώ. Τα σχέδια, τα χρώματα, τι θα μπει στην κολεξιόν, είναι δική μου απόφαση».

Στην ερώτηση αν πηγαίνει την κόρη του Αναστασία στο σχολείο, παραδέχθηκε: «Δεν την πηγαίνω, την ετοιμάζω κάθε πρωί για να πάει σχολείο».

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε και για την οικονομική κρίση και κατά πόσό τον έχει επηρεάσει: «Δεν γίνεται να μην με επηρεάσει. Αισθάνομαι τον κόσμο γύρω μου ότι δεν είναι καλά, δεν είναι ευχαριστημένος, περνάει δύσκολες στιγμές, πρέπει να αντισταθούμε, να ανεβάσουμε την ενέργειά μας και να κάνουμε ό,τι καλύτερο».

Share |