Σ. Τσιμτσιλή: ''Νιώθω έτοιμη να γίνω μανούλα''

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξη της στο περιοδικό HELLO μιλάει για την σχέση της με τον Θέμη Σοφό, τον γάμο τους και αποκαλύπτει ότι νιώθει έτοιμη να αποκτήσει ένα παιδί.

Αν και το ζευγάρι δεν έχει κλείσει ακόμη ένα χρόνο γνωριμίας, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. ''Όλα στη σχέση μου με τον Θέμη έχουν έρθει γρήγορα και αβασάνιστα. Η πρόταση γάμου ήταν απλώς μια φυσική εξέλιξη της σχέσης μας. Για μένα είναι ο άνθρωπος που γέμισε την καρδιά μου με συναισθήματα, που με κάνει να χαμογελώ και να είμαι ευτυχισμένη όλο και πιο πολύ κάθε μέρα που περνάει. Εξάλλου, από κάποια ηλικία και μετά καταλαβαίνεις αν ο άντρας που έχεις μπροστά σου είναι ο άντρας της ζωής σου και προσωπικά το ένιωσα αυτό για τον Θέμη από την πρώτη στιγμή''.

Πως της έκανε πρόταση ο αγαπημένος της; ''Ήταν μια σκηνή πολύ τρυφερή, αλλά επειδή αυτό είναι κάτι που αφορά και εκείνον, που είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, ο οποίος δεν αρέσκεται στη δημοσιότητα, θα ήθελα να το κρατήσω μόνο για μας. Δίχως αμφιβολία ήταν μια μαγική στιγμή, που θα τη θυμάμαι για πάντα, γιατί μου είπε λόγια που με συγκίνησαν''.

Η Σταματίνα περιγράφει πως έχει ονειρευτεί τον γάμο της. ''Προσωπικά εαν με ρώταγε κανείς πως θα ήθελα να παντρευτώ, θα απαντούσα σε ένα νησί, μόνο με τον αγαπημένο μου, και να είμαστε ξυπόλυτοι στην παραλία, με λουλούδια στα μαλλιά!(γέλια). Είναι εγωιστικό, όμως να παντρευτώ μόνο για μένα και να μη δώσω χαρ'α στη μητέρα μου που περιμένει όλη της τη ζωή να καμαρώσει στην εκκλησία νυφούλα εμένα και την αδελφή μου, παρουσία φίλων και συγγενών''.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι είναι έτοιμη να γίνει μανούλα. ''Όταν νιώσεις ότι έχεις βρει τον άντρα της ζωής σου, η επιθυμία για τη μητρότητα γεννιέται μαζί με αυτό το συναίσθημα. Νιώθω έτοιμη να γίνω μανούλα, αλλά δεν το προσδιορίζω χρονικά. Έχω ονειρευτεί αυτή τη στιγμή και θέλω πολύ να μοιάσω στη μαμά μου''. Όσο για την εγκυμοσύνη της φίλης της, Φαίης Σκορδά είπε: '' Σκέφτομαι μόνο θετικά, γιατί χαίρομαι με την ευτυχία της φίλης μου''.

 

 

tlife.gr

Share |