Σ. Πασχάλη: Ποιας διάσημης Ελληνίδας το μωρό βάφτισε; (Video)

Νονά η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη που έδωσε δύο ονόματα στη βαφτιστήρα της: Ευαγγελία-Ερωφίλη. Η κάμερα του Star ήταν στο μυστήριο και οι γονείς της μικρής αλλά κα η νονά μίλησαν για την ευτυχισμένη τους αυτή στιγμή.

Σόφη Πασχάλη: To Collagen Pro - Active είναι η... δύναμή της!

Παίρνω καθημερινά το Collagen Pro-Active, το οποίο βοηθάει πολύ εμάς τις γυναίκες. Βοηθά στον έλεγχο του σωματικού βάρους και στη μείωση της κυτταρίτιδας, ενώ, προσωπικά, έχω παρατηρήσει ότι μου δίνει ευεξία και δύναμη μέσα στην ημέρα και το βράδυ με βοηθάει να κάνω χαλαρό και ήρεμο ύπνο. Άλλο ένα θετικό που έχω παρατηρήσει είναι ότι δυναμώνει τα νύχια, τα οστά και τα μαλλιά μας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ: 

Ποιες ασκήσεις κάνεις καθημερινά;
Πολλές! Κάνω zoumba, yoga, pilates…

Ποιο είναι το μυστικό για να κάνεις σωστά μία άσκηση;
Να την κάνεις με όρεξη. Αν βαριέσαι, και την κάνεις μηχανικά, τότε δεν γυμνάζεσαι, απλά καταπονείς το σώμα σου.

Ποιοι από τα είδη γυμναστικής που κάνεις σε βοηθάει να καις λίπος;
Η zoumba! Εκεί καίς πολύ λίπος. Για γράμμωση όμως, προτείνω ανεπιφύλακτα τη yoga.

Σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί κανείς να δει τα πρώτα αποτελέσματα;
Κοίτα, η γυμναστική δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι. Πρέπει να είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας -και εξαρτάται άμεσα από τη διατροφή, αλλά και πόσο συχνά θα γυμναστείς μέσα στην εβδομάδα. Πάντως, μέσα στον μήνα αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα.

Κάποιος που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συμμετάσχει σε συνεδρίες, zoumba, yoga, pilates κλπ, πώς μπορεί να γυμναστεί μόνος του;
Θα βγει έξω να τρέξει, αν έχει ποδήλατο να το χρησιμοποιεί μέσα στην καθημερινότητά του και, τώρα το καλοκαίρι, όταν πηγαίνει στη θάλασσα να μην κάθεται με τις ώρες στην ξαπλώστρα, αλλά να κολυμπήσει. Επίσης, μπορεί να παίξει ρακέτες, beach volley ή να περπατήσει στην παραλία. Μία πολύ καλή άσκηση, ειδικά για τις γυναίκες είναι το jogging στην άμμο, που βοηθά στην σύσφιξη των γλουτών.

Share |