Σ. Μαλέλης: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το Made in Star»

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό "DownTown" ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του STAR, Σταμάτης Μαλέλης, μιλώντας τόσο για την τηλεόραση όσο και την πολιτική...

Σχετικά με τη μεσημεριανή εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη είπε: «Δεν έχω κερδίσει ακόμη το στοίχημα στη μεσημεριανή ζώνη. Δεν έχω κανένα παράπονο από την Νικολέττα Ράλλη και από τα παιδιά της εκπομπής. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάποιο λάθος εγώ, γιατί και για τη δομή εγώ είμαι υπεύθυνος. Θα το δούμε. Πρέπει να παλέψουμε να ανεβάσουμε την εκπομπή, γιατί δεν είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τον Αιμίλιο Λιάτσο υποστήριξε πως λείπει από το δελτίο: «Βεβαίως και λείπει από το κεντρικό δελτίο. Λείπει και από το δελτίο και από την παρέα μας. Γιατί πέρα από ένας πολύ καλός παρουσιαστής, ο Αιμίλιος είναι πολύ καλός φίλος. Και χρυσό παιδί».

«Δεν ήταν δύσκολο για εμάς, όσο κι αν ακούγεται περίεργο», αναφέρει για τις τελευταίες ημέρες στο STAR που παραμέρισαν τη showbiz για την ενημέρωση, και συνεχίζει: «Το star έχει έναν πολύ δυνατό μηχανισμό στο πολιτικό ρεπορτάζ και αναλυτές. Εγώ είμαι καθαρά πολιτικό ον και θεώρησα ότι ως ρεπόρτερ μ΄αυτή την ιδιότητα βγήκα και όχι ως διευθυντής- έπρεπε να βοηθήσω σ΄αυτό τον  "αγώνα". Βγαίνω πολλές φορές, και όταν χρειαστεί».

Share |