Σ. Μάινας: Ο γιος του, οι ιερόδουλες και το AIDS! (video)

Ο Στέλιος Μάινας ήταν καλεσμένος στα "Κορίτσια για σπίτι" και μίλησε για την παράσταση "Μια πορνογραφική σχέση" στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στη Θεσσαλονίκη μαζί με την Δήμητρα Ματσούκα.

Αναφερόμενος στην συμπρωταγωνίστρια του και για τα πυρά που είχε δεχθεί από τα ΜΜΕ για το ταλέντο της σαν ηθοποιός είπε: «Η Δήμητρα είναι από τις γυναίκες που είναι πολύ προσεγγίσιμη, είναι πολύ ταλαντούχα και ιδιαίτερα χαρισματικό πλάσμα και με δομημένη σκέψη. Αισθάνομαι μεγάλη θλίψη γιατί δεν υπάρχει πρόληψη και μέριμνα, δεν μπορούν να είναι τα πάντα ασύδοτα στην κοινωνία μας», είπε χαρακτηριστικά όταν η κουβέντα ήρθε στα τελευταία γεγονότα με τις ιερόδουλες.

Μίλησε και για τον γιο του και είπε ότι δεν μιλάει μαζί του για σεξουαλικά θέματα γιατί κάθε νέος θέλει να τα ανακαλύψει μόνος του, ωστόσο υπογράμμισε ότι: «Τρελαίνομαι στην ιδέα ότι και ο δικός μου γιος θα μπορούσε να είναι ανάμεσα σε αυτούς που κόλλησαν τον ιό του AIDS απο τις ιερόδουλες».

Όταν η κουβέντα ήρθε στα εκλογικά αποτελέσματα και στην κατάσταση που περνάει η χώρα μας είπε: «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και θα ζήσουμε πρωτόγονα πράγματα. Αρνούμαι να δημοσιοποιήσω πράγματα για την προσωπική μου ζωή».

Γράφει ο Χάρης Λεμπιδάκης

 
 

 

Share |