Σ. Κρητικός: Ένα εκπληκτικό παραμύθι για... όλα τα παιδιά!

Ένα εικονογραφημένο βιβλίο που παροτρύνει τα παιδιά να τολμούν και να μην απογοητεύονται από τις δυσκολίες που θα συναντήσουν στη ζωή τους.
 
Στις πυκνές φυλλωσιές ενός δέντρου ψηλού σαν κάστρο ζούσε ο Πικάστρο, μια διάσημη πεταλούδαζωγράφος, που δημιουργούσε έργα θαυμαστά. Ένα φθινοπωρινό πρωί, καθώς έβλεπε από το παράθυρο του τη φύση να αλλάζει τα χρώματά της, του ήρθε μια τρελή ιδέα: να ανακαλύψει το χρώμα που δεν υπάρχει!
 
Πληροφορίες για το βιβλίο

Τίτλος: Ο Πικάστρο ψάχνει το χρώμα που δεν υπάρχει
Συγγραφέας: Στέλιος Κρητικός
Εικονογράφηση: Ντορέτα Χριστοπούλου
Εκδόσεις: Χάρτινη Πόλη
Κατηγορία: Εικονογραφημένο βιβλίο
Ηλικία: από 4 ετών
Εξώφυλλο: Σκληρό
Ημερομηνία έκδοσης: Οκτώβριος 2020
Σελίδες: 60
ISBN: 9789606215490
Τιμή: 10,90 €

Βιογραφικό του Συγγραφέα

Ο Στέλιος Κρητικός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Στην Αθήνα βρέθηκε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αλλά η ζωή είχε άλλα σχέδια για εκείνον. Από το 1995 ακολουθεί μια καλλιτεχνική πορεία ως ηθοποιός, παρουσιαστής, δημιουργός, συγγραφέας, διασκεδαστής και έχει υπηρετήσει όλα τα είδη θεάτρου, από το Δράμα ως την Κωμωδία, το Μιούζικαλ, την Επιθεώρηση. Η μεγάλη του αγάπη όμως παραμένει το παιδικό θέατρο, για το οποίο έχει γράψει, διασκευάσει και παίξει αμέτρητες παραστάσεις. Η καριέρα του, του έδωσε την ευκαιρία να ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του πλανήτη και να αντλεί έμπνευση για νέες ιστορίες και ήρωες. Πατέρας τριών παιδιών σήμερα, γνωρίζει τη σπουδαιότητα των παραμυθιών στη ζωή και στην ανατροφή τους και εύχεται το καινούργιο του παραμύθι με τίτλο Ο Πικάστρο ψάχνει το χρώμα που δεν υπάρχει να ταξιδέψει και μαγέψει τους μικρούς του αναγνώστες!

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε: Δώρα Δημακοπούλου, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας, Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, [email protected]
 
Εκδόσεις ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ: 23ο χλμ Λ. Μαραθώνος, Ραφήνα, 19009, Αττική, Τ: 210 3225152
E: [email protected]  · Site: www.hartinipoli.gr

Share |