Σ. Καρύδη: «Δεν θα κυνηγήσω κάποιον που δεν με θέλει. Δεν είναι στο χαρακτήρα μου!»

Η Σμαράγδα Καρύδη, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "Down Town" μιλάει για τον έρωτα, τις σχέσεις της, αλλά και για το μέλλον. «Οι σχέσεις που κάνω εγώ είναι ερώτικες. Δεν έχουν ούτε συμφέροντα, ούτε γάμους, ουτέ παιδιά. Άμα φύγει ο ερώτας φεύγω», δηλώνει κατηγορηματικά η ηθοποιός.

Στη ερώτηση αν σε μια σχέση μετράει το σεξ ή το μυαλό, η Σμαράγδα απαντάει: «Δεν τα ξεχώριζω αυτά τα δύο. Δεν μπορώ να πάω με έναν άντρα που δεν θαυμάζω το πνεύμα του... Κοιτάω το σέξι και όχι το σεξ».

Όσον αφορά το γάμο η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει ότι δεν έχει άγχος αν θα παντρεύτει η αν θα κάνει παιδιά και ότι ποτέ δεν ήταν στα σχέδια της. «Ο γάμος μπορεί να σου διαλύσει το ερωτικό στοιχείο... Ποτέ δεν ήταν στα σχέδιά μου. Ίσως αυτό να οφείλεται και στους γονείς μου, που ποτέ δεν με πίεσαν να με δουν νυφούλα. Το μόνο που ήθελαν οι γονείς μου είναι να μπορώ να σταθώ στα πόδια μου, να αντέξω σε αυτό το χώρο και να είμαι ευτυχισμένη. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αν ο γάμος έλυνε τα προβλήματα όλων των ανθρώπων, εγώ θα έκανα πάνω από έναν», δηλώνει.

Τέλος η ίδια εξομολογείται ότι βλέπει το μέλλον της σκούρο, αφού από παντού σκάει η οικονομική κρίση. «Αυτό με τρομακρατεί, οι οικονομικές καταστροφές έφερναν πάντα πόλεμο. Είμασε μέσα στην αβεβαιότητα», δηλώνει.

Share |