Σ. Καρύδη: Δείτε με ποιο διάσημο Έλληνα υπήρξε ζευγάρι! (Φωτό)

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο - πολύ δημοφιλής - ηθοποιός, ο οποίος παραδέχτηκε ότι είχαν σχέση: «Στην αρχή κάναμε παρέα, για ένα μεγάλο διάστημα ήμασταν ζευγάρι και στη συνέχεια παραμείναμε φίλοι», είπε ο...

Συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο ηθοποιός μιλά για το φαντασμαγορικό CHICAGO που επαναλαμβάνεται για λίγες παραστάσεις, αλλά και για τον ίδιο.

Στο Chicago συναντιέστε με τη Σμαράγδα Καρύδη και την Τάνια Τρύπη, με τις οποίες σας συνδέει φιλία πολλών χρόνων. Με τη Σμαράγδα γνωριζόμαστε από το 1988, όταν φοιτούσαμε στη σχολή του Εθνικού. Στην αρχή κάναμε παρέα, για ένα μεγάλο διάστημα ήμασταν ζευγάρι και στη συνέχεια παραμείναμε φίλοι. Έχουμε τόσο στενή σχέση που τη θεωρώ, όπως και τη Βίκυ Βολιώτη με την οποία επίσης ήμασταν συμμαθητές, σαν αδελφή μου. Ειδικά με τη Σμαράγδα Καρύδη μπορώ να πω ότι έχουμε ταυτόσημο τρόπο σκέψης και λειτουργίας που αποτυπώνεται και στη σκηνή. Με την Τάνια, παρόλο που γνωριζόμαστε χρόνια και έχουμε κάνει και σίριαλ μαζί, συναντηθήκαμε θεατρικά για πρώτη φορά πέρσι.

Κωνσταντίνε, θεωρείς ότι η σχέση σου με τη Σμαράγδα είναι καλύτερη τώρα, παρά όταν ήσασταν ζευγάρι; Είναι τόσο μακρινή αυτή η εποχή. Για να καταλάβεις, με τη Σμαράγδα, όπως και με τη Βίκυ, έχουμε συμπληρώσει μία εικοσαετία που γνωριζόμαστε και κάνουμε παρέα. Είναι πολύ ωραία αίσθηση να κάνεις παρέα με συγκεκριμένους ανθρώπους που έχεις και σε έχουν διαλέξει και μεγαλώνετε μαζί.

Υπήρξε διάστημα που δεν μιλούσατε; Όχι. Έχουμε πολύ καλή σχέση.

Μπήκε ποτέ ανάμεσά σας ο ανταγωνισμός;

«Θαυμάζω την ευφυΐα της, το πόσο συγκροτημένος άνθρωπος είναι. Η Σμαράγδα ξέρει πολύ καλά τι θέλει να κάνει, το ψάχνει και προχωράει με πολύ προσεκτικά βήματα σε όλα τα πεδία. Είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος με μεγάλη επικοινωνιακή ικανότητα, υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη, κάτι που πιθανότατα δεν γνωρίζουν πολλοί, γιατί ίσως μένουν στο γεγονός ότι είναι μία πολύ όμορφη και χαρισματική γυναίκα».

Share |