Σ. Αγγελιδης: Ο δερματολόγος διασήμων και μη με τις πρωτοποριακές θεραπείες!

Η Μαρία Μπεκατώρου, η Κορινθίου, η Σισσυ Χρηατιδου, η Μιμή Ντενίση, η Ζωή Λάσκαρη Λάσκαρη και πολλές ακόμη διάσημες κυρίες στις τελευταίες τους συνεντεύξεις αποκάλυψαν μία ακόμη φορά οτι... Χωρίς τον Στέλιο Αγγελίδη δεν πάνε πουθενά! Ειναι τυχαίο οτι ο γιατρός λατρεύεται από διάσημους και μη, άντρες και γυναίκες;

Δειτε τι έχουν πει οσοι σταθερά επισκέπτονται τον κ Αγγελίδη τα τελευταία χρόνια, αλλά και βιντεο από θεραπείες στο κέντρο οπου προΐσταται οι γιατρός..

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πρόσφατα ότι επισκέπτεται πυκνά συχνά το Δερματολόγο της κ. Στέλιο Αγγελίδη, τον οποίο εμπιστεύεται σε ό,τι αφορά το δέρμα της, άρα και τη λάμψη που εκπέμπει! Δείτε το σχετικό απόσπασμά της από τη συνέντευξή της στο περιοδικό People...

Ένα κορμί για να "χτιστεί" όμορφα και με ασφάλεια πρέπει να απευθυνθείς στους καλύτερους! Προλαβαίνεις... (ΔΕΣ ΕΔΩ)

Μαρία Κορινθίου, Σίσσυ Χρηστίδου, Nάντια Μπουλέ, Μαρία Μπεκατώρου, Βάσω Κολλιδά, Μαρία Λουίζα Βούρου, η Μάγδα Τσέγκου και πολλές ακόμα διάσημες κυρίες της TV επισκέπτονται το Narcissus, το Ιατρείο Κοσμητικής Δερματολογίας του δερματολόγου κ. Στέλιου Αγγελίδη, προκειμένου να είναι πάντα λαμπερές και αρεστές στο φιλοθεάμον κοινό.

Η Μαρία Κορινθίου δύο φορές το μήνα επισκέπτεται το Ιατρείο Κοσμετολογίας  του δερματολόγου Στέλιου Αγγελίδη για καθαρισμό προσώπου, ενώ φροντίζει να φοράει πάντα αντιηλιακή κρέμα, χειμώνα - καλοκαίρι, όπως τονίζει στο περιοδικό "People". Η ηθοποιός απεχθάνεται το κάπνισμα, γιατί προκαλεί πρόωρη γήρανση στην επιδερμίδα, καταναλώνει άφθονο νερό και όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις κυκλοφορεί πάντα αμακιγιάριστη.

Πάρτε μία γεύση από τις μοναδικές θεραπείες που γίνονται στο "Narcissus".

Στέλιος Αγγελίδης
Δερματολόγος
Βασ.Σοφίας 90, Αθήνα
Τηλ. 210 7701186

Share |