Σ. Αγγελίδης: Η επαναστατική μέθοδος κατά της χαλάρωσης προσώπου - σώματος!

Ενώ οι σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις έδωσαν λύση στο πρόβλημα των ρυτίδων, Botox, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος κ.α.) το πρόβλημα της χαλάρωσης προσώπου – σώματος ακόμα αναζητά τη λύση του.

Ο Δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης μας ενημερώνει για την μέθοδο Tight – Lift. Τη μοναδική θεραπεία που προσφέρει πλήρη επαναδόμηση (Lifting χωρίς χειρουργείo) όλων των λειτουργιών του δέρματος προσώπου - σώματος, από την πρώτη συνεδρία , με ορατά αποτελέσματα, τώρα και στην Ελλάδα! Η διαφοροποίηση της θεραπείας έγκειται στο ότι δίνει άμεσα και ορατά αποτελέσματα τόσο στην επιδερμίδα όσο και στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος μέχρι 3,5mm βάθος χωρίς χρόνο αποκατάστασης ακόμη και το καλοκαίρι χωρίς τον κίνδυνο υπερμελαχρώσεων.

Τι πετυχαίνει η θεραπεία

• Άμεση σύσφιξη και Lifting τόσο στα γηρασμένα όσο και στα νεανικότερα δέρματα με τάση χαλάρωσης, δημιουργώντας νέο αυτόλογο κολλαγόνο και ελαστίνη. Σε σώμα, πρόσωπο, λαιμό, στήθος και χέρια.

• Οριοθέτηση του περιγράμματος του προσώπου και των χειλιών. Αποτέλεσμα Lifting!

• Εξάλειψη των ραβδώσεων και της χαλάρωσης του δέρματος, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις

• Εξαφάνιση μικροσημαδιών και ουλών.

• Μείωση μεγέθους διευρυμένων πόρων

Ποια η διαφοροποίηση του “Tight – Lift” από άλλες τεχνολογίες

Η σύσφιξη επιτυγχάνεται χωρίς τομές, ράμματα ή μώλωπες. Λιγότερος πόνος. Καμία παρενέργεια και χρόνο αποκατάστασης. Άριστα αποτελέσματα ορατά από την 1η συνεδρία. Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας ( επιστροφή άμεσα στις καθημερινές ασχολίες). Θεραπεία ιδανική για όλες τις εποχές , ακόμα και το καλοκαίρι καθώς και για κάθε τύπο δέρματος, αφού δεν προκαλεί φωτοευαισθησία ή κίνδυνο υπερμελαχρώσεων, όπως κάνουν οι άλλες θεραπείες Laser.

Στέλιος Αγγελίδης
Δερματολόγος
Βασ.Σοφίας 90, Αθήνα
Τηλ.210 7701186

Share |