Ρούλα Κορομηλά: Πως σχολιάζει το "κόψιμο" της Καραβάτου και την μετακίνηση της Μενεγάκη;

Το Star πέτυχε την Ρούλα Κορομηλά στο αεροδρόμιο, όπου, λίγο πριν πετάξει για την Kρήτη, πέταξε τα καρφιά της για τα όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο.«Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να σχολιάσω το πώς και το γιατί κόπηκε το Κους Κους. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερή κι ευτυχισμένη, γιατί μόλις γέννησε και κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της. Ένα υπέροχο μωρό. Εξάλλου, τα ταλέντα δεν χάνονται», δήλωσε η Ρούλα σχετικά με το "κόψιμο" της Κατερίνας Καραβάτου.

Όσον αφορά τις ανακατατάξεις στην τηλεόραση και το κλίμα που υπάρχει με τους Γερμανούς, είπε: «Σε όλα τα κανάλια γίνονται ανακατατάξεις, απλώς φέτος εμείς πρωταγωνιστούμε. Με τους Γερμανούς υπάρχει σεβασμός και εξαιρετικό κλίμα. Οι σχέσεις μας είναι άκρως επαγγελματικές και πολύ καλές. Βέβαια, όταν χρειαστεί χτυπάω και το χέρι στο τραπέζι, αλλά πέρα από αυτό, η χημεία μας είναι εξαιρετική».

Τέλος για την Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: «Θα μου επιτρέψετε να μην πώ τίποτα. Εχω άποψη, αλλά δεν θέλω να την εκφράσω. Επειδή πολλές φορές, αν και λέω κάτι ξεκάθαρα, αυτό έχει παρερμηνευθεί, θα ήθελα να μην πώ τίποτα άλλο».

Share |