Ρούλα Κορομηλά: «Δεν φοβήθηκα ούτε στιγμή»

Μεσημέρι Τρίτης 21 Σεπτεμβρίου. Το γραφείο της Ρούλας βρίσκεται στον τέταρτο όροφο των εγκαταστάσεων του Alpha στην Κάντζα. Η πόρτα της είναι πάντα ανοιχτή και κανείς δεν χρειάζεται να περιμένει για να μπει. Από το παιδί που της φέρνει εμφιαλωμένο παγωμένο νερό μέχρι το διευθυντή προγράμματος του σταθμού, όλοι περνάνε για να τη χαιρετή­σουν.

 

Αν και ασχολείται καθημερινά με όλα τα ψυχαγωγικά projects του σταθμού, την τελευταία εβδομάδα προετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του Big Brother. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι οι Γερμανοί τής είχαν προτείνει να παρουσιάσει το πετυχημένο reality αμέσως μετά το φινάλε του Greek Idol, εκείνη όμως, αν και δεν το είχε αποκλείσει, είχε ζητήσει χρόνο να το σκεφτεί, καθώς αισθανόταν πολύ κουρασμένη. «Περπατάω πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες, περπατάω όμως και ξυπόλητη» λέει η ίδια για το νέο της τηλεοπτικό βήμα. «Δεν φοβάμαι να σκοντάψω. Θα ξανασηκωθώ».

 

Την ίδια στιγμή, κάποιοι την κρίνουν που δέχτηκε να παρουσιάσει reality και μένουν πεισματικά προσκολλημένοι στη Ρούλα του Bravo και του Ciao ANT1. «Δεν βλέπω, δεν ακούω και δεν διαβάζω τίποτα απ’ όλα αυτά. Είμαι προσηλωμένη στο στόχο μου» απαντάει εκείνη αφοπλιστικά και τονίζει ότι δεν αποτελεί πρόκληση να αντιγράψεις τον παλιότερο εαυτό σου αλλά να δοκιμαστείς σε κάτι νέο. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το πιο πετυχημένο reality όλων των εποχών, το project που, μαζί με το Greek Idol, αποτελεί «σημαία» του φετινού προγράμματος του Alpha, αλλά και του ομίλου RTL σε όλη την Ευρώπη. «Δεν φοβήθηκα ούτε στιγμή» συμπληρώνει η διάσημη παρουσιάστρια.
Περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί.
yupi
 

Share |