Α. Ρέμος: Η συμπαράσταση της Υβόννης στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του! (φωτογραφίες)

Στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης βρέθηκε για λιγότερο από είκοσι τέσσερις ώρες την Πέμπτη 1 Μαρτίου ο 41χρονος τραγουδιστής με αφορμή την κηδεία του πατέρα του, Αθανάσιου Πασχαλίδη, που έφυγε από τη ζωή σε βαθιά γεράματα το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας.

Ο Αντώνης Ρέμος σε αυτό το ταξίδι αστραπή στην ιδιαίτερη πατρίδα του, είχε καντά και την 26χρονη σύντροφό του Υβόνη Μπόσνιακ. «Η κηδεία έγινε σε ένα χωριό λίγο έξω από τον Λαγκαδά σε πολύ  στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο Αντώνης αν και δεν μεγάλωσε μαζί με τον πατέρα του, αφού οι γονείς του είχαν χωρίσει όταν εκείνος ήταν ακόμη παιδί, φαινόταν πολύ καταβεβλημένος σε όλη τη διάρκεια της τελετής. Η Υβόνη ήταν συνέχεια δίπλα του και τον στήριζε ψυχολογικά» περιέγραψε στο "ΟΚ!" συγγενής της οικογένειας που παρευρέθηκε στην κηδεία. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το ζευγάρι ξεκουράστηκε στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της συμπρωτεύουσας όπυο συναντήθηκε με στενούς φίλους του και λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία, για να επιστρέψει στην Αθήνα.

 

Share |