Ρακί Μεζέ: Φρέσκοι ψαρομεζέδες, βασιλική περιποίηση!

O,τι λαχταρήσεις από τη θάλασσα θα το βρεις στο «Ρακί Μεζέ» του Ομίλου Καστελόριζο στην Καλλιθέα! Στη θέση που βρισκόταν το πρώτο ιστορικό εστιατόριο «Καστελόριζο», το οποίο έβαλε τις βάσεις της upscale ψαροφαγίας στην Αθήνα, το «Ρακί Μεζέ» έχει αποδειχτεί άξιος διάδοχος της θαλασσινής του φήμης, με ολόφρεσκα ψαρικά από Τζια, Λήμνο, Κύθηρα και Νάξο, φρέσκες καραβίδες Χαλκίδας και γαρίδες Αμβρακικού.

Το εστιατόριο προσφέρει καθημερινά μια μεγάλη επιλογή από value for money μενού με θαλασσινό πρόσημο, ενώ κάθε Πέμπτη η Κρήτη δηλώνει συγκλονιστική παρουσία με ένα μοναδικό μουσικογευστικό ταξίδι, που περιλαμβάνει ζωντανή μουσική από λαούτο, λύρα και νταουλάκι κι ένα σούπερ κρητικό μενού της παρέας με απεριόριστο κρασί και ρακί: κρητική σαλάτα, μαραθόπιτα, γαριδάκια κοκκινιστά με ανθότυρο, σουπιές με μάραθο, μύδια, καβουροπίλαφο με στακοβούτυρο και γλυκάκι (€ 18/άτομο).

Οι live μουσικές βραδιές με ορχήστρα συνεχίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε ατμόσφαιρα γιορ­τής, ενώ η περιποίηση είναι βασιλική για τον καθέναν ξεχωριστά και για όλους μαζί.

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 334, Καλλιθέα, 2109429027, www.kastelorizo.com.gr

Share |