Π.Ζήνα: «Δεν υπάρχει πιο όμορφο πάχος από αυτό της εγκυμοσύνης»

Η Πέγκυ Ζήνα βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωή της και περνάει όσες ώρες μπορεί μαζί με την κορούλα της. Η γνωστή τραγουδίστρια μιλάει στο περιοδικό "Glam" για τη σχέση της με την Ηλέκτρα, ενώ αποκαλύπτει και τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη.

Σχετικά με τον ερχομό της κορούλας της, Ηλέκτρας, είπε: «Η ζωή σου αλλάζει ολοκληρωτικά με ένα παιδί. Η Ηλέκτρα έχει καθορίσει απόλυτα το πρόγραμμά μου σύμφωνα με το δικό της πρόγραμμα. Ο καθένας νομίζει ότι το δικό του παιδί είναι το πιο υπέροχο πλάσμα του κόσμου. Δεν θα διαφοροποιηθλω... Αισθάνεσαι ολοκληρωμένη τόσο ως γυναίκα όσο και ως άνθρωπος. Νιώθεις ότι έκανες το καθήκον σου σε αυτή τη ζωή. Ότι έφερες σε πέρας την αποστολή σου. Σαν να ήρθες για να απολαύσεις την μητρότητα και τα κατάφερες. Μεταλλάσσεσαι από κοριτσάκι σε γυναίκα που ξέρει τι θέλει... Το παιδί σε κάνει πιο υπεύθυνο, δεν μπορείς πλέον να λειτουργείς μόνο για τον εαυτό σου. Αν κάνεις ένα σωστό βήμα, επιλέξεις καλά τραγούδια, κάνεις επιτυχία, είσαι υπερήφανη. Πρέπει πλέον να προσέχω διπλά για να μην κάνω κάτι που θα έχει οικονομικές επιπτώσεις. Θέλω η κόρη μου να νιώθει υπερήφανη για εμένα. Πρώτα να με εκτιμά ως άνθρωπο και μετά ως καλλιτέχνιδα...».

Είχε άγχος για την εικόνα της λόγω εγκυμοσύνης; «Έδωσα χρόνο στον εαυτό μου. Δεν στερήθηκα τίποτα στην εγκυμοσύνη μου. Πήρα 16 κιλά και τα χάρηκα πολύ! Μου ήταν αδιανόητο να προσέχω και σε αυτό το διάστημα, καθώς μια ζωή είμαι με διατροφή και γυμναστική. Βέβαια συνέχισα να γυμνάζομαι ως την τελευταία στιγμή. Όμως ένιωθα ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο πάχος από αυτό της εγκυμοσύνης».

Share |