Πτώση τιμών 40% στο bazaar βιολογικών Κυριακίδης!

Τα σούπερ μάρκετ «Βιολογικά Κυριακίδης» σπάνε το κατεστημένο των τιμών και προχωρούν σε τακτικά bazaar δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν φθηνά και υγιεινά προϊόντα. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του κόσμου στο σούπερ μάρκετ «Βιολογικά Κυριακίδης» στη λεωφόρο Αλίμου 15 στον Αλιμο, με αφορμή το μεγάλο bazaar βιολογικών προϊόντων που έγινε το Σάββατο 12 Μαΐου.

Εκατοντάδες καταναλωτές έσπευσαν από νωρίς το πρωί προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις γενναίες μειώσεις τιμών στις οποίες προέβη η διοίκηση του σούπερ μάρκετ. Για πρώτη φορά, εκτός από τις εβδομαδιαίες «Ημερες γευσιγνωσίας» κατά τις οποίες οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μαγειρεμένα φαγητά με βιολογικά προϊόντα, οι υπεύθυνοι του καταστήματος προχώρησαν σε μειώσεις τιμών από 20% έως 40%. Οι εκπτώσεις αφορούσαν όλα τα βασικά είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης, όπως γάλατα, γιαούρτια, δημητριακά, ροφήματα, άλευρα, κρέατα, ζυμαρικά, tofu, ψωμιά, αρτοσκευάσματα, χυμούς, σνακ, καλλυντικά.

Από τις 9.00 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν τα αγαπημένα τους υγιεινά, βιολογικά προϊόντα σε πολύ προσιτές τιμές. Στο σύνολό τους οι πελάτες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι καθώς, όπως έλεγαν, «με δεδομένη την οικονομική ύφεση, η πτώση των τιμών είναι ο πιο δελεαστικός τρόπος για να ενισχυθεί η πραγματική οικονομία. Η κίνηση των σούπερ μάρκετ “Βιολογικά Κυριακίδης” πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και από τις υπόλοιπες ελληνικές εταιρείες». Ενας μεγάλος πάγκος με όλα τα προϊόντα των προσφορών και τα ακριβή ποσοστά των μειώσεων είχε στηθεί στο κέντρο του σούπερ μάρκετ προκειμένου οι πελάτες να γνωρίζουν τι αγορές μπορούν να κάνουν.

Οι εκπτώσεις στα απορρυπαντικά έφταναν το 40%, στα καλλυντικά και τα σαμπουάν το 24%, σταα κρασιά 20%, στα λάδια 10%, στα σνακ 30%, στους τοματοχυμούς 25% και στα ζυμαρικά 20%-30%. Οπως εξήγησε μιλώντας στην «Espresso» ο γενικός διευθυντής των σούπερ μάρκετ «Βιολογικά Κυριακίδης» Αλέξανδρος Λιβάς: «Είναι η πρώτη φορά που προβαίνουμε σε τόσο μεγάλες μειώσεις τιμών. Μέχρι σήμερα είχαμε καθιερώσει τις “Ημέρες γευσιγνωσίας”, όπου μία φορά την εβδομάδα μαγειρεύαμε υγιεινά, παραδοσιακά εδέσματα με βιολογικά προϊόντα. Τώρα πάμε την προσπάθειά μας ένα βήμα παρακάτω, συναισθανόμενοι την οικονομική κρίση και την αδυναμία του Ελληνα να διαθέσει χρήματα για να αγοράσει υγιεινά προϊόντα. Θα προσπαθήσουμε να το καθιερώσουμε κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα να κάνουμε γενναίες εκπτώσεις τιμών. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι τεράστια.
Εχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε».

Χαρακτηριστικά παραδείγματα των εκπτώσεων τα ζυμαρικά, των οποίων η τιμή από 2,30 ευρώ έπεσε στα 1,61 ευρώ, τα γάλατα που από 2,45 ευρώ πωλούνταν 1,96 ευρώ και τα αφεψήματα που οι τιμές έπεσαν από 6,95 ευρώ στα 6,25 ευρώ. Οι περισσότεροι καταναλωτές έδειχναν πως περίμεναν με λαχτάρα αυτή την εκπτωτική πολιτική των σούπερ μάρκετ «Βιολογικά Κυριακίδης» και όπως τόνιζαν στην Espresso: «Είναι πολύ μεγάλη ικανοποίηση να βλέπεις επιχειρήσεις να προχωρούν σε τέτοιες γενναιόδωρες εκπτώσεις. Μακάρι να το συνεχίσουν για περισσότερες φορές και σε τακτικά διαστήματα και μακάρι να προβούν σε ανάλογες ενέργειες και άλλα σούπερ μάρκετ». Οπως, τέλος, υπογράμμισε ο κ. Λιβάς: «Οι τιμές είναι ήδη ισορροπημένες και τις υπόλοιπες μέρες και αυτό μπορούν να το αντιληφθούν οι τακτικοί πελάτες του σούπερ μάρκετ».

Λεωφόρος Αλίμου 15
τηλ: 2130087088

Share |