Το πρώτο κατάστημα "DEVOUS JEWELS" είναι το απόλυτο new entry στο νησί της Σαντορίνης!

Το concept store DEVOUS JEWELS SANTORINI άνοιξε τις πόρτες του στο παγκοσμίως ασύγκριτο ηφαιστειογενές νησί των Κυκλάδων για να προσφέρει ανεκτίμητες αναμνήσεις και όχι απλώς κοσμήματα.

Το DEVOUS JEWELS SANTORINI, ψηλά στα Φηρά, σε ένα οίκημα παλαιότερο των 100 ετών διατηρεί τα αρχιτεκτονικά στοιχεία του τόπου παντρεύοντας τα με τη σύγχρονη αισθητική.
Αψεγάδιαστες πέτρες, ανάμεσά τους ρουμπίνια, σμαράγδια, ζαφείρια και σπάνια φυσικά διαμάντια σε υψηλές ποιότητες και πιστοποίηση GIA (Gemological Institute of America) καθώς και μοναδικά one of one χειροποίητα κοσμήματα του brand.

Εκείνο που λάμπει πιο δυνατά στις προθήκες του DEVOUS JEWELS SANTORINI είναι η Ελλάδα. Τα ελληνικά στοιχεία όπως το φως, η φύση και οι καρποί της, ο ήλιος, η θάλασσα, τα νησιά και το καλοκαίρι τους.

Τα μοναδικά κίτρινα διαμάντια της συλλογής "Fancy Yellow" θα σας ταξιδέψουν μέσα σε μοσχοβολιστές λεμονιές. Βουτιά στο απόλυτο γαλάζιο μοιάζει η σειρά "Forever Blue" και η πληθωρική κυκλαδίτικη βουκαμβίλια ζωντανεύει στις pavé δημιουργίες της "Bougainvillea" συλλογής. Τα μοναδικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος στην Οία χρωματίζουν την "Color Dreams" συλλογή, ενώ τα κοσμήματα "Rare Like You!" κυκλοφορούν σε ένα και μόνο κομμάτι, ανεπανάληπτο όπως ακριβώς η εμπειρία της Σαντορίνης.

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία της DEVOUS, που στηρίζει έμπρακτα τους Έλληνες σχεδιαστές, το DEVOUS JEWELS SANTORINI συγκεντρώνει στην πολύτιμη συλλογή του επιλεγμένα κομμάτια διακεκριμένων διεθνώς δημιουργών που αποπνέουν ελληνικότητα.
Devous …Make every day count!

Devous Jewels Santorini | Fira – Santorini | T. +302286036270
www.devous.gr | [email protected] 
Follow us: Facebook  | Instagram
 

Share |