Προτιμούν την Ελεονώρα από το Σπύρο!

Το markos.tv διαβάζει τον Κυριακάτικο τύπο και σας ενημερώνει: Θερμαίνεται και πάλι το φλερτ ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και την Ελεονώρα Μελέτη, μετά την πρόταση των υπευθύνων του καναλιού για συμμετοχή της παρουσιάστριας στο Dancing with the stars. Η ίδια φέρεται θετική στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει, γεγονός που αναμένεται να τη φέρει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ενισχύοντας παράλληλα τη δική της εκπομπή, ωστόσο δεν έχει πάρει ακόμη το "πράσινο φως" από το Star.

Από την άλλη, εκτός... πίστας, σύμφωνα με την "RealLife", θα μείνει ο Σπύρος Χαριτάτος -το όνομα του οποίου "έπαιζε" δυνατά για το χορευτικό τάλεντ σόου- καθώς στο κανάλι του Αμαρουσίου θεωρούν ότι στη φάση αυτή πρέπει να αφοσιωθεί στο "10 με 1 μαζί".

Όπως επίσης διαβάζουμε στο "TV Έθνος", ούτε η Μιμή Ντενίση θα είναι τελικά στο "Dancing with the stars 2". Μπορεί το όνομά της να ακουγόταν εδώ και καιρό, μπορεί αρχικά  εκείνη να είχε πει το «ναι», αλλά στο τέλος άλλαξε γνώμη. Η ηθοποιός έκατσε το ξανασκέφτηκε και είδε ότι οι χρόνοι της δε βγαίνουν.

Πάντως, ο Γιώργος Λαμπαθάκης, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Μάρκος Σεφερλής, η Γωγώ Μαστροκώστα, η Μαριέττα Χουρσαλά, η Δήμητρα Αιγινίτη και ο Κώστας Μαρτάκης λέγεται πως είναι από τα πρόσωπα που έχουν "κλειδώσει" για το Κυριακάτικο σόου του ΑΝΤ1.

Share |