"Πρόβλημα" για τον Απόστολο Γκλέτσο

Προβλήματα με το «καλημέρα» της θητείας του αντιμετωπίζει ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος. Ο γνωστός ηθοποιός και δημοτικός άρχοντας της πόλης δεν κατόρθωσε να εκλέξει πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

Διαπιστώθηκε μεγάλη διαρροή, από το συνδυασμό του, στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με συνέπεια να μην συγκεντρώνει την απαραίτητη πλειοψηφία. Έτσι μετά από τρεις άκαρπες ψηφοφορίες διέκοψαν για την επόμενη Κυριακή, όπου θα συνεδριάσουν εκ νέου.
Η εμπλοκή ξεκίνησε, όταν από την πλευρά της πλειοψηφίας κατατέθηκαν δύο υποψηφιότητες, για τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Βέττας που ήταν προτεινόμενος από τον κ. Γκλέτσο και ο κ. Αγαπίου που αυτοπροτάθηκε.

Από τα 16 μέλη του συνδυασμού του Απόστολου Γκλέτσου, πέντε ψήφισαν τον κ. Αγαπίου και έντεκα τον κ. Βέττα, με συνέπεια να προταθεί μετά στο σώμα, ο κ. Βέττας. Κατά την διάρκεια μυστικής ψηφοφορίας, από το σύνολο πλέον των μελών του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Βέττας συγκέντρωσε στη μεν πρώτη ψηφοφορία 12 ψήφους, έναντι 27 που ήταν το σύνολο και στις δύο επόμενες συγκέντρωσε 13 ψήφους, ενώ οι υπόλοιποι καταψήφισαν.
enimerwsi

Share |