Πρόβα νυφικού για τη σέξι Εύα Λάσκαρη!

Λίγες ώρες απέμειναν για την Εύα Λάσκαρη μέχρι να ντυθεί νυφούλα. Το σέξι μοντέλο αύριο παντρεύεται τον άνδρα της ζωής της που δεν είναι άλλος από τον Ντίνο Τσιώρη ή DJ Dino, όπως είναι γνωστός. Ο γάμος του λαμπερού ζευγαριού θα γίνει στη Μύκονο στον Μητροπολιτικό Ναό στις 18.30 και κουμπάρα θα είναι η πολύ καλή φίλη του ζευγαριού Μαρία Ιορδανοπούλου.

Το νυφικό της Εύας θα έχει αρχαιοελληνικό χαρακτήρα και στο ίδιο ύφος θα είναι και τα παπούτσια της και τα αξεσουάρ της, ενώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά της νύφης θα επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. «Ερωτεύτηκα τα πάντα πάνω του. Από τον τρόπο που με κοιτάει, που μου μιλάει και μου συμπεριφέρεται, είναι όλα τέλεια πάνω του. Με τραβάει ως άνθρωπος πάρα πολύ, ασχολείται με τη μουσική και αυτό μου αρέσει. Είμαστε σε όλα ίδιοι. Βρήκα το άλλο μου μισό και πετάω στα σύννεφα», είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό η σέξι Εύα στην "Espresso".

Οσον αφορά το love story του ζευγαριού, η Εύα ήταν φαν του πολλά χρόνια και όπου και να έπαιζε μουσική τον ακολουθούσε πιστά, όταν φυσικά μπορούσε. Της άρεσε ανέκαθεν η ενέργειά του και ήταν πολύ καλοί φίλοι, όμως στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου έγινε το μοιραίο, μέσα σε λίγους μήνες αρραβωνιάστηκαν στη Σκωτία και αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα. Το ζευγάρι πάντως θέλει πολύ να κάνει μια μεγάλη οικογένεια. «Θα ήθελα να κάνω πολλά παιδάκια, γιατί είμαι από μια οικογένεια στην οποία είμαστε πέντε αδέλφια. Λατρεύω τα παιδιά γιατί είναι θετική ενέργεια και ολοκληρώνουν τη γυναίκα», λέει η Εύα.

Share |