Πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη για το "Πάμε πακέτο"

Συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του για 6η χρονιά Πρεμιέρα Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, στις 22:00, με ένα συγκλονιστικό ταξίδι αναζήτησης έως την Αμερική Το «Πάμε Πακέτο» έρχεται στη συντροφιά μας για 6η συνεχή χρονιά. Η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια της Πέμπτης, επιστρέφει σε νέα ώρα μετάδοσης.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα μας περιμένει, κάθε Πέμπτη στις 22:00, με τις πιο δυνατές, τις πιο συγκλονιστικές, τις πιο αληθινές ιστορίες που θα ζωντανεύουν μέσα από το άνοιγμα ενός πακέτου. Πρωταγωνιστές άνθρωποι της διπλανής πόρτας, αλλά και γνωστά πρόσωπα από το λαμπερό χώρο του θεάματος και όχι μόνο.

Άνθρωποι που θέλουν να πουν «ευχαριστώ», «συγνώμη», «σ’ αγαπώ» και είναι έτοιμοι να δώσουν ή να δεχθούν μια πρώτη ή δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, στις 22:00, η μοναδική Βίκυ Χατζηβασιλείου θα μας καλωσορίσει στο καινούριο της σκηνικό και θα μας προσφέρει δυνατές στιγμές, με μεγάλες ανατροπές και έντονα συναισθήματα.. Το πρώτο πακέτο για την φετινή χρονιά, θα μας ταξιδέψει έως την Αμερική, σε ένα συγκλονιστικό ταξίδι αναζήτησης και θα προσπαθήσει να φέρει κοντά μια μάνα με μια κόρη. Στη θέση του αποστολέα θα μπορούσαν να κάθονται και οι δύο, μιας και σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα και οι δύο απευθύνθηκαν στην εκπομπή, προκειμένου να εντοπίσουν η μία την άλλη.

Έτσι, σε αυτή την παράλληλη αναζήτηση το Πακέτο έχει ως αφετηρία την μακρινή Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών με σκοπό να αποκαλύψει καλά κρυμμένα μυστικά πενήντα τριών χρόνων. Η Στέϊσι ελπίζει να δει για πρώτη φορά το πρόσωπο της βιολογικής της μητέρας. Από πολύ μικρή γνώριζε το γεγονός της υιοθεσίας της και πάντα ήθελε να συναντήσει την μητέρα της και να μάθει το γιατί.

Πριν δέκα χρόνια μάλιστα, ήρθε στην Ελλάδα προσπαθώντας ανεπιτυχώς να την εντοπίσει. Έχοντας στο πλευρό της τον γιο της ελπίζει να δώσει τέλος στην αγωνία της. Ποια είναι η αλήθεια που θα την ξαφνιάσει; Ποιο είναι το μυστικό που η αποκάλυψη του, θα λυτρώσει την ψυχή της παραλήπτριας; Μια συνταρακτική ιστορία που θα καθηλώσει.

Η εκπομπή «Πάμε πακέτο», με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, στις 22:00.
Tvnea

Share |