Π.Ψωμιάδης: «Δεν αποκλείω να πάω στο "Just the 2 of us" του χρόνου»! (video)

Έτοιμος φαίνεται να είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για να τραγουδήσει στο επόμενο μουσικό σόου του MEGA. «Δεν αποκλείω να πάω στο "Just the 2 of us" του χρόνου», είπε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, αποκαλύπτοντας ότι ο κρυφός του πόθος είναι να τραγουδήσει μαζί με την Εύα Καϊλή.

Απέκλεισε όμως το ενδεχόμε για το "Dancing with the stars", αφού όπως είπε χαρακτηριστικά στο TV Weekend, «Το Dancing δεν είναι για γουρουνόπουλα είναι για νέους, ωραίους άνδρες και για στιλάκια. Εγώ που είμαι 95 κιλά και έχω ύψος 1.70, τι να πάω να κάνω στο Dancing; Συγκεκριμένα εγώ και ο Πάγκαλος έχουμε αποκλειστεί από τέτοιου είδους σόου!».

Ο Περιφερειάρχης έδωσε όμως ιδέες στους υπεύθυνους του ΑΝΤ1, καθώς πρότεινε τον κ.Ραγκούση: «Γιατί δεν πάει ο Ραγκούσης; Ο Ραγκούσης πρέπει να πάει που και ωραίος άνδρας είναι και στιλάκι!»

Με αφορμή όλα αυτά, αλλά και τα τηλεοπτικά πρόσωπα τα οποία σχολίασε, μίλησε, τέλος, και για την Ευγενία Μανωλίδου. «Η Μανωλίδου μου θυμίζει την ελληνική δημοκρατία. Την έχετε κάνει λάστιχο. Ο Άδωνις για να καταλάβετε, δεν ασχολείται τόσο πολύ μαζί της όσο… τα κανάλια! Αφήστε την πια στην ησυχία της»

Share |