Πού θα κάνουν σεξ τα ζώδια αυτό το καλοκαίρι;

Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κάνουν σεξ μόνο στο κρεβάτι τους, και άνθρωποι που μπορούν να κάνουν σεξ παντού. Και επειδή το καλοκαίρι είναι η εποχή που, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, σκέφτεσαι το σεξ, ας δούμε τι λένε τα άστρα για ‘σένα φέτος.

ΚΡΙΟΣ
Κάνε εικόνα ένα γραφικό σοκάκι σε ένα νησί. Λίγο φως. Η ανάσα μυρίζει μπύρα. Ένας Κριός είναι με την πλάτη στον τοίχο και προσπαθεί να κάνει σεξ στα όρθια. Δεν τα καταφέρνει, αλλά και πάλι νιώθει περήφανος για τον εαυτό του.

ΤΑΥΡΟΣ
Προφανώς, αν είναι να κάνει σεξ καλοκαιριάτικα, θα το κάνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, με το κλιματιστικό στο φουλ.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι Δίδυμοι θέλουν να το ζήσουν παραδοσιακά, άρα θα το κάνουν στην παραλία. Και μετά θα βρίζουν την τύχη τους, γιατί τους μπήκε άμμος εκεί που δεν έπρεπε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σεξ; Καλοκαιριάτικα; Γιατί τους το θύμισες, τώρα θα τους κάνεις να κλάψουν.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων θα το κάνει κυριολεκτικά όπου βρει μια απόμερη γωνίτσα. Λέει ότι τον εξιτάρει ο κίνδυνος, αλλά κατά βάθος θέλει να τον πιάσουν στα πράσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αποκλειστικά και μόνο στα δικά του σεντόνια. Ναι, θα κουβαλήσει δικά του σεντόνια και στις διακοπές.

ΖΥΓΟΣ
Δεν θέλουμε να τρομάξεις, αλλά κάποιος Ζυγός έχει κάνει σεξ στον καναπέ που κάθεσαι αυτή τη στιγμή. Όχι, μην αλλάξεις θέση. Κι εκεί έχει κάνει σεξ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην τουαλέτα του κλαμπ, χωρίς ντροπές. Και γιατί να ντρέπεται, κιόλας;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι στο καράβι, πηγαίνοντας στο νησί. Ξαφνικά, το μάτι του λάμπει. Θα τον βρεις λογικά να κάνει σεξ στις σωσίβιες λέμβους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σας παρακαλώ πολύ, ο Αιγόκερως έχει κι ένα επίπεδο. Θα το κάνει στο σπίτι του, με όλες τις ανέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι Υδροχόοι δεν κάνουν σεξ το καλοκαίρι, απλά και μόνο επειδή όλοι οι υπόλοιποι κάνουν σεξ το καλοκαίρι. Αίσχος.

ΙΧΘΕΙΣ
Έχει βγάλει παιδική πισινούλα στην ταράτσα για να πλατσουρίζει. Ο γείτονας άκουσε την φασαρία και ανέβηκε να δει τι συμβαίνει. Το κάνανε μέσα στην πισινούλα. Θα τραβιούνται μέχρι τον Οκτώβριο, παρά το γεγονός ότι το μόνο τους κοινό είναι πως και οι δύο είναι άνθρωποι που αναπνέουν.

Πηγή: in2life.gr

Share |