Που εμφανίζεται το πιο γελαστό κορίτσι της Ελληνικής τηλεόρασης;

Χωρίς τίτλους και υπερβολές, συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία…

Με τεράστια επιτυχία συνεχίζονται οι εμφανίσεις της μουσικής παράστασης με τους
Γιώργο Αλουπογιάννη,
Βαγγέλη Ασημάκη,
Σοφία Βογιατζάκη,
Παντελή Καναράκη
Πέτρο Μπουσουλόπουλο
στο
RythmosStage κάθε Σάββατο παρατείνοντας τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους! 

Μια παρέα απλά αποφασίζει να ενώσει την διάθεση, το ταλέντο, την διαφορετικότητα, την αγάπη και την χαρά για αυτό που κάνει στην σκηνή. Με οδηγό το τραγούδι και μοναδικό στόχο την διασκέδαση, ετοίμασαν ένα πρόγραμμα άκρως ψυχαγωγικό στην σκηνή του RythmosStage στην Ηλιούπολη.
Μια μουσική παράσταση με πολλά αγαπημένα τραγούδια και άφθονο γέλιο. Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο με κέφι, μεταξύ φίλων, με άποψη και παρείστικη διάθεση.
 
Ο Παντελής σκηνοθετεί, παίζει και τραγουδάει, ο Βαγγέλης επιμελείται το πρόγραμμα και τραγουδάει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Γιώργος αναρωτιέται μουσικά αν τώρα ζει ‘’τα πιο μεγάλα πράγματα’’, ο Πέτρος έχοντας στο ενεργητικό του ήδη ένα χρυσό άλμπουμ τραγουδάει για πρώτη φορά επί σκηνής και η Σοφία …παρατηρεί και με ένα πλατύ χαμόγελο λέει ‘’ εγώ τι κάνω εδώ ? ‘’ …Ε ας αφήσουμε να ανακαλύψετε κάτι και εσείς, Μην τα πούμε όλα!
 
Γι’ αυτό, λοιπόν, όσοι δεν έχετε απολαύσει ακόμα τη μουσική παράσταση «χωρίς τίτλους και υπερβολές» στο RythmosStage επισπεύστε το για να δείτε και εσείς όλα όσα διαδραματίζονται στην πιο πετυχημένη μουσική παράσταση της σεζόν!

…και ήμαστε σίγουροι πως το στέκι σας κάθε Σάββατο θα είναι ο Rythmosstage!
 
Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9750060
Είσοδος: 15€ με ποτό
Share |