Πότε θα ξεκινήσει να εκπέμπει το One του Μαρινάκη

Η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν η μόνη εταρεία ή επιχειρηματικό σχήμα που κατέθεσε φάκελο για μία από τις δύο ορφανές τηλεοπτικές άδειες. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα από το ΕΣΡ εξασφάλισε προσωρινή άδεια, που αποτελεί προάγγελο της έκτης άδειας.

Το One, το διαδικτυακό κανάλι του εφοπλιστή, εκπέμπει από τις αρχές Μαΐου διαδικτυακά και μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών της Nova και της Cosmote TV. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα έχει γίνει και υψηλής ευκρίνειας (HD) όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία.

Όπως αναφέρει το e-tetradio σήμερα Τρίτη λήγει και η διορία προκειμένου να κατατεθούν ενστάσεις.

Εφόσον δεν υπάρξουν ενστάσεις τότε η διαδικασία θα περάσει στο στάδιο του οικονομικού ελέγχου. Εφόσον δεν προκύψουν προβλήματα όπως αναφέρει το typologies.gr τότε το κανάλι θα εκπέμψει την 1η Σεπτεμβρίου.

Φυσικά αν το κανάλι εξασφαλίσει την άδεια θα ξεκινήσουν και οι μεταγραφές. Το βασικό του πρόγραμμα θα είναι οι ενημερωτικές εκπομπές αλλά και οι ξενές σειρές. Όπως αναφέρει το typologies.gr θα γίνουν και προσθήκες και δεν αποκλείεται να δούμε και την Τατιάνα Στεφανίδου που όπως όλα δείχνουν τελειώνει από τον ΣΚΑΪ.

Share |